Heikkilä: ”Playoffit jo käynnissä!”

KooKoo kohtaa tiistaina Lumon Areenalla naapurijoukkue Lahden Pelicansin.

KooKoon pudotuspeliunelman jahtaaminen jatkuu tiistaina Lumon Areenalla. Vastustajaksi saapuu turkoosi naapurijoukkue vain 60 kilometrin päästä - Lahden Pelicans.

- Tärkeät pisteet on taas jaossa, tietenkin. Laitetaan kaikki likoon! Jokainen peli on nyt tärkeä. Meidän playoffit ovat jo käynnissä, linjaa KooKoo-hyökkääjä Miika Heikkilä.

Oranssimusta joukkue kärsi viikonloppuna kaksi karvasta tappiota KalPaa vastaan, joten tiistaina joukkue kaipaa onnistumisia myös tulosten muodossa. Perjantaina Kuopiossa KooKoo kaatui rankkareilla 5–4 ja lauantaina lukemat Kouvolassa olivat savolaisten eduksi varsinaisella peliajalla 2–1.

- Pelasimme hyvää lätkää kaksi peliä, joten oli harmi, että pisteitä ei tullut tuon enempää. Olisimme noilla peliesityksillä mielestäni ansainneet enemmän. Se on kuitenkin historiaa, joten ei harmitella sitä, vaan otetaan pelilliset hyvät asiat mukaan ja jatketaan takaa-ajoa.

Heikkilä pelasi KalPa-pelit yhdessä Olli Korhosen ja Eero Savilahden kanssa. Perjantaina Kuopiossa Heikkilä tekaisi myös ensimmäisen maalinsa KooKoo-paidassa.

- Miika Heikkilä pelasi kaksi parasta peliään, mitä hän on meillä pelannut. Jokainen jätkä antoi jäällä kaikkensa, mitä annettavissa oli, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola kommentoi lauantain ottelun jälkeen.

Hyökkääjä allekirjoittaa pääluotsin näkemyksen.

- Minunkin mielestä ne olivat hyvät pelit. Varsinkin Kuopiossa pelasimme kenttänä mielestäni pirun hyvin. Koetetaan jatkaa samoilla linjoilla Pelicansia vastaan.

- En oikein tiedä mistä se johtui, mutta heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen tuntui siltä, että nyt loksahti hyvin kohdalleen. Saimme hyviä vaihtoja alkuun ja siitä se lähti.

Heikkilä on tehnyt 13 KooKoo-ottelussa pisteet 1+2.

- Oli se aika helpottava maali! Liigan puolella on menty tällä kaudella aika pitkään ilman maalia, joten hyvä, että sen sain viimein pois alta. Toivotaan, että ketsuppipullo aukesi nyt ja lisää tulee.

Vastustajana Pelicans on Heikkilälle erityinen, sillä hyökkääjä pelasi ensimmäiset Liiga-matsinsa juuri pussinokissa toissa kaudella.

- Sanotaan, että kyllä siitä pieni lisälataus tulee!