HIFK-huivit hyvään kotiin

Huivinvaihtotempauksen tuotot annettiin tiistaina Hope Ry Pääkaupunkiseudulle.

KooKoo tarjosi viime viikonlopun HIFK-kotiottelussaan fanishopissa erikoistarjouksen: anna pois HIFK:n kaulahuivi tai fanipaita ja saat tilalle KooKoon kaulahuivin tai fanipaidan!

Sinipunaisia tuotteita vaihdettiin oranssimustiin yhteensä parikymmentä kappaletta.

- Tempaus onnistui loistavasti! Kampanja herätti positiivista reaktioita Kouvolassa, muualla Kymenlaaksossa ja myös valtakunnallisesti, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

- Tempauksen hienosta vastaanotosta kertoo sekin, että katsojat toivat keräykseen esimerkiksi IFK-pipoja, vaikka eivät saaneet tilalle mitään. Olemme tyytyväisiä voidessamme auttaa Hope Ry:tä sen tärkeässä työssä.

Pois annetut HIFK-huivit, -fanipaidat ja muut tuotteet annettiin Hope Ry Pääkaupunkiseudulle tiistaina Helsingissä.

- Hope ry toimii tällä hetkellä 17 paikkakunnalla ja lähestulkoon täysin vapaaehtoisvoimin. Meillä täällä PK-seudulla oli viime vuonna 1679 asiakasperhettä ja niissä yhteensä 3962 lasta, Hope Ry Pääkaupunkiseudun tiiminvetäjät Eeva Jäntti ja Iina Kanerva kertovat.

- Asiakkaamme ovat sekä vähävaraisia että äkillisen kriisin kohdanneita lapsiperheitä, joita autamme jakamalla toimipisteistämme vaatteita, harrastusvälineitä, kodintarvikkeita ja elämyksiä.

Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji ja Liiga maan seuratuin urheilusarja.

- Asiakasperheidemme joukossa on paljon sellaisia lapsia ja nuoria, jotka ovat innokkaita jääkiekkofaneja, joten kaikki tämänkaltaiset tempaukset ovat erittäin tervetullut lisä toimintaamme ihan ympäri Suomea.

Hope ry toimii myös Kouvolassa!

Seuraavat kotiottelut:
Pe 13.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!
Ke 18.1. klo 18:30 KooKoo–Jukurit – osta liput!
La 21.1. klo 17:00 Kummipeli: KooKoo–Lukko – osta liput!