HIFK-tupla jatkuu Helsingissä

KooKoo ja HIFK iskevät yhteen toisena peräkkäisenä päivänä keskiviikkona Helsingissä. Oranssimustilla on paikka revanssille.

Liigan tuplapelitrendi heitti KooKoon ja HIFK:n mittelemään keskenään kahtena peräkkäisenä päivänä. HIFK oli tiistaina Kouvolassa niukasti vahvempi, mutta KooKoo saa uuden mahdollisuuden kissapetojen horjuttamiseen heti keskiviikkona Helsingissä.

- Ainakin minä tykkään pelata IFK:ta vastaan, joten ajatukset tuplapelistä ovat hyvät. Pelasimme tänään vaisun pelin, joten kaikki tietävät, että pystymme parempaan. Uskon, että huomenna me parannamme, KooKoo-hyökkääjä Tuomas Huhtanen kommentoi tiistain pelin jälkeen.

- En pidä HIFK:ta sellaisena vastustajana, jota emme pystyisi horjuttamaan. Viimeksi pelasimme Helsingissäkin tosi hyvän pelin heitä vastaan.

Tiistaina KooKoo oli pari erää vailla hyviä maalipaikkoja, mutta puolusti sitkeästi selvittäen yhden viisiminuuttisen alivoimankin. Päätöserässä kotijoukkue tarjoili yleisölleen kovan kirin, joka jäi tolppalaukauksen verran vajaaksi – HIFK korjasi pisteet lukemin 2–3.

- Tuntuu, että emme jostain syystä saaneet itsestämme parasta irti, vaikka taistelimmekin loppuun saakka voitosta. Vaikka emme pelanneet parasta peliämme, niin kamppailimme loppuun asti voitosta noin hyvää joukkuetta vastaan. Se on positiivinen asia huomista varten.

- Vitosen kestäminen on aina positiivista ja luo hyvää henkeä aitioon. Saimme nopeasti sen jälkeen kavennuksen, sitten kolisi taas omissa, mutta pääsimme vielä senkin jälkeen peliin mukaan ja maalin päähän.

Huhtanen teki tiistain ottelussa KooKoon ensimmäisen maalin, mikä oli samalla hyökkääjän uran 100. tehopiste Liigassa.

- Tällaiselle duunarihyökkääjälle se on merkkipaalu siitä, että jotain on saatu aikaiseksi, vaikka tällä kaudella verkko ei olekaan toivotusti soinut. Joskus voi omalle pojalle sanoa, että teepä perässä, Huhtanen naurahtaa.

KooKoo ja HIFK ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kolmesti, joten keskiviikon peli Helsingissä on parivaljakon viimeinen vääntö runkosarjassa. HIFK voitti kaksi ensimmäistä peliä 3–1 ja 4–2, joten KooKoolla on korkea aika napata ensimmäinen päänahka helsinkiläisistä.

KooKoo pelaa viikonloppuna seuraavan tuplapelinsä, kun SaiPa vierailee Kouvolassa perjantaina ja KooKoo matkaa Lappeenrantaan lauantaina.

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Pe 29.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!
Ke 3.2. klo 18:30 KooKoo–Ilves – osta liput!