Pe 18.1. 18:30 VS.

HIFK vierailee Lumon Areenalla

KooKoo palaa lähes kahden viikon tauon jälkeen Lumon Areenalle lauantaina, kun se isännöi HIFK:ta.

KooKoo kohtaa lauantaina Helsingin IFK:n kolmatta kertaa tällä kaudella. Näyttämönä toimii Kouvolan Lumon Areena, jossa joukkueet iskevät yhteen kello 17 alkaen. Liput etukäteen Ticketmasterista ja tuntia ennen ottelun alkua Lumon Areenan lipunmyyntipisteistä.

- HIFK on luonnollisesti hyvä joukkue. He ovat pelanneet koko kauden hyvin ja olleet kärkikahinoissa koko ajan. Näemme pelin hyvänä haasteena, KooKoo-puolustaja Ryan O’Connor kommentoi.

KooKoo ponnisti ennen joulutaukoa jo viiden matsin voittoputkeen, mutta sen jälkeen lukuisat flunssapoissaolot ovat tehneet tiestä kivisen. Viimeisestä neljästä matsista kasassa on vain yksi voitto.

Tiistaina Lahdessa KooKoo sai jo flunssapotilaita takaisin kokoonpanoon, mutta esitys jäi neljästä täydestä ketjusta huolimatta kovin vaillinaiseksi. Pelicans voitti kotonaan puhtaasti 4–1.

- Se oli peli, johon emme olleet valmiita ja se näkyi. Meillä oli hyviäkin hetkiä, mutta emme saaneet niissä palasia kohdalleen. Käytimme tänään harjoitukset ja katsoimme paljon videoita, jotta saamme asian käännettyä lauantaina, O’Connor kommentoi keskiviikkona.

HIFK on sarjassa kuudentena ja voitti torstaina Jukurit tylysti 4–1. KooKoon esityksen täytyy siis kotijäällä parantua.

- Meillä oli tiistaina paljon pelaajia, jotka olivat olleet kipeinä ja pois kokoonpanosta. Ei voi olettaa, että he olisivat heti 110% kunnossa, mutta ei se tietenkään ole mikään selitys. Emme olleet joukkueena valmiita, ja sen täytyy muuttua.

- Tiedämme, että jos häviämme yhden pelin, niin meidän täytyy tulla seuraavaan tuplasti kovempana. Uskon, että jätkät ovat lauantaina valmiina.

Oranssimustien edellisessä kotiottelussa tapaninpäivänä Lumon Areenaan pakkautui yli 4600 katsojaa. Hyvä yleisömäärä on odotettavissa myös lauantain IFK-peliin.

- JYPiä vastaan oli (tapaninpäivänä) hieno tunnelma! Kun katsomot ovat täynnä huutajia ja kirkuvia ihmisiä, niin pelaajien on vielä normaaliakin mukavampi pelata. Kotiyleisön tuki saa kenet tahansa pelaamaan paremmin.

Vaikka O’Connor on kotoisin kylmästä Kanadasta, on Suomeen ja Kouvolaan viime päivinä laskeutunut kova pakkanen iskenyt hänelläkin luihin ja ytimiin. Aina iloisen kanukin hymy ei silti ole hyytynyt.
 

- Selviydyn vain vaivoin! Yritän pysyä lämpimänä ja sisätiloissa niin paljon kuin mahdollista, ”OC” naurahtaa.

Seuraavat kotiottelut:
La 7.1. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!
Pe 13.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!
Ke 18.1. klo 18:30 KooKoo–Jukurit – osta liput!