Hiihtoloma himassa: tervetuloa Ässät

KooKoo isännöi hiihtolomaviikon ainoassa kotiottelussaan torstaina Porin Ässiä.

Kolme edellistä kotiotteluaan voittanut KooKoo palaa Lumon Areenan kaukaloon torstaina, kun joukkue isännöi kotijäällä Porin Ässiä.

- Kova peli tulossa. Ässät on joukkue, joka kamppailee kovaa ja antaa koko ajan kovaa painetta, KooKoon hyökkääjä Mikko Alikoski summaa.

KooKoo on löytänyt viime viikkoina hyvän kevätvireen. Neljästä viime ottelusta kasassa on kolme voittoa, kun Kouvolassa ovat kaatuneet vuorollaan Vaasan Sport, Oulun Kärpät ja viimeiseksi lauantaina Lahden Pelicans. Ainoa tappio tuli vieraspelissä IFK:ta vastaan, vaikka siinäkin voitto oli otettavissa.

- Voittaminen ei ole meille ihan itsestään selvää. Olemme kuitenkin pelanneet niin hyvin, että viimeisestä neljästä pelistä meidän olisi pitänyt voittaa kaikki, päävalmentaja Tuomas Tuokkola kommentoi Kouvolan Sanomissa.

- Pakko ei ole voittaa, kunhan antaa kaikkensa. Tulos tulee sitten päälle jos on tullakseen. Pakottamalla näistä hommista ei tule yhtään mitään, Tuokkola sanoi.

KooKoo ja Ässät ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti - ja kaikki pelit ovat päättyneet vierasvoittoihin. KooKoo oli Porissa parempi maalein 2–5 ja 0–3, mutta Ässät haki Kouvolasta pisteet 2–5-tuloksella.

Kotijoukkue pääsee otteluun levänneenä, sillä sen edellinen koetus oli viime lauantain Pelicans-kotipeli. Ässät puolestaan pelasi viimeksi tiistaina Lappeenrannassa, missä se kaatoi SaiPan jatkoajalla 1–2.

- Olemme harjoitelleet hyvin pari päivää ja treneeissä on riittänyt vauhtia. En näe, että saisimme tästä siltikään suurta etua, sillä kaikki pelaavat pitkässä juoksussa yhtä paljon pelejä. Itse pelaisin mieluiten tasaisia kolmen matsin viikkoja, Alikoski naulaa.

Alikosken ja Juha-Pekka Haatajan viikkoon mahtui myös tiistaina kummiyritys TT-Monitoimipalvelut Groupin videomainoskuvaukset.

- Hauskaa hommaa! Saimme Haden kanssa hyvät väännöt Manskin työmaalla aikaiseksi. Toivottavasti hyvä tatsi siirtyy myös torstaille.

Seuraavat kotiottelut:

To 2.3. KooKoo–Ässät – osta liput!
Ke 7.3. KooKoo–Ilves – osta liput!
Ma 13.3. KooKoo–HPK – osta liput!