Historiallinen Sport-tupla viikonloppuna – ”Todella siistiä!”

KooKoo ja Mestis-ajalta rakas vastustaja Vaasan Sport kohtaavat Liigan mielenkiintoisessa kokeilussa toisensa kahdesti peräkkäin Kouvolassa.

Historiallisissa tuplapeleissä on paljon erikoisohjelmaa, muun muassa 3–10-vuotiaille lapsille suunnattu uusi leikkipaikka, Leikkilä, jonka KooKoo toteuttaa yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen Piirin kanssa.

Otteluisännät Viking Line perjantaina ja Raviliiga KooKoo lauantaina tuovat matseihin omat mausteensa. Lisäksi alle 15-vuotiaat pääsevät syysloman kunniaksi lauantain matsiin ilmaiseksi.

KooKoo avasi kuluvan viikon pitkällä vierasmatkalla Ouluun, jossa se kohtasi sarjakärjen. Kärpät oli kotikaukalossaan tyly isäntä ja jätti vierailijat maaleitta napaten pisteet nimiinsä 5–0-lopputuloksella.

– Mikä meni pieleen? Hyvä kysymys. Kärpät on tietysti hyvä joukkue ja puhuimme heistä paljon ennen matsia. He vain olivat parempi joukkue tiistaina kuin me, emmekä pelanneet niin hyvin kuin olisimme halunneet, KooKoon tanskalaispakki Emil Kristensen kertasi.

Ottelu ei kuitenkaan ollut aivan niin yksipuolinen, mitä tulos antaa ymmärtää, mutta edellisviikolla peräti 16 maalia kolmeen peliin takonut KooKoo tuskaili nyt maalinteon ja ylivoiman kanssa.

– Numerot hieman valehtelevat, peli ei ollut niin huono kuin miltä tulos näyttää. Otimme veskarin pois ajoissa ja he tekivät neljännen maalin tyhjiin. Meidän ylivoima ei ollut tarpeeksi hyvää, vaikka saimme paljon mahdollisuuksia. Meidän täytyy vain käyttää ne hyväksi, ei voi olla niin, ettemme tee niistä yhtäkään maalia.

– Olimme tietysti pettyneitä peliin, mutta olemme silti positiivisia ja odotamme viikonloppua. On hyvä, että meillä on nyt kaksi peliä viikonloppuna, jotta pääsemme taas näyttämään mitä osaamme.

KooKoo ja Sport kohtaavat toisensa niin perjantaina kuin lauantainakin. Tuplapeleistä historiallisen tekee se, että molemmat ottelut pelataan kotoisella Lumon Areenalla. Kyseessä on uusi kokeilu, josta joukkue on innoissaan.

– Se tulee olemaan todella siistiä! Back-to-back-pelit ovat aina hienoja ja nyt vielä molemmat kotiyleisön edessä, Kristensen intoilee.

KooKoo esittelee kotiyleisölle uuden pelaajan perjantaina, kun ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwall tehnee debyyttinsä mustaoranssissa KooKoo-paidassa. 23-vuotias Strömwall saapuu Kouvolaan New York Rangersin organisaatiosta.

– Saimme vielä nyt uuden pelaajan, mikä tuo aina lisää energiaa koppiin. Meidän täytyy olla täysillä mukana molemmissa peleissä ja näyttää faneille, että haluamme voittaa.

– Malte on hyvä pelaaja. Muistan hänet jo ajalta, jolloin itse pelasin Ruotsissa. Hän on nopea hyökkääjä, jolla on kova laukaus. Uskon, että hän tulee olemaan hyvä lisä joukkueeseen. Hän on hyvä vahvistus.

KooKoo kohtaa Mestis-ajoilta tutun ja rakkaan vastustajan tällä kaudella ensimmäistä kertaa. Sportin kausi on alkanut hieman yskähdellen ja vaasalaiset seilaavatkin tällä hetkellä kuuden ottelun tappioputkessa.

– En rehellisesti sanoen tiedä vielä kovin paljon vastustajastamme. On kuitenkin selvää, että kaikki joukkueet täsäs sarjassa ovat hyviä ja jokaiseen matsiin täytyy valmistautua täydellisesti. Jokaisessa pelissä pitää laittaa parasta pöytään, jos haluaa voittaa.

– Varsinkin tänä viikonloppuna täytyy pitää koko ajan fokus pelaamiseen, jotta saamme pisteet. Ja niin myös aiomme tehdä.

Seuraavat kotiottelut:

Pe 27.10. klo 18:30 KooKoo–Sport – osta liput! Sport-tuplapeleihin pakettitarjous!
La 28.10. klo 17:00 KooKoo–Sport – osta liput! Sport-tuplapeleihin pakettitarjous!
Ke 1.11. klo 18:30 KooKoo–HPK – osta liput!