Pe 24.8. 18:30 VS.

Huippusuosittu perhepeli tulee taas

Ensi torstaina pelattava KooKoo–TPS-matsi on suunnattu erityisesti perheille.

Kahtena viime kautena järjestetty ja huippusuosion saavuttanut perhepäivä järjestetään myös tällä kaudella. Perhepeli on tällä kertaa 28. joulukuuta pelattava KooKoo–TPS-ottelu.

Perhepäivän ohjelmatarjontaa on levennetty aiemmasta. Yleisöluistelu! Kasvomaalausta! Leikkilä! Sirkusesityksiä! Pomppulinna! Nimikirjoituksia! Topi Tiikeri! Poniratsastusta!

– Olemme järjestäneet perhepelin myös kahdella edellisellä kaudella. Hyvin jo aiemmin toiminutta kattausta on hiottu entisestään, iloitsee KooKoon myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholm.

Päivä alkaa kaikille lipunostajille avoimella yleisöluistelulla, johon osallistuu myös KooKoon pelaajia. Hyödynnä mahdollisuus luistella Lumon Areenan Liiga-jäällä! Yleisöluistelu alkaa kello 16:30 ja päättyy kello 17:30, eli tuntia ennen illan Liiga-ottelua.

Yleisöluistelun jälkeen Lumon Areenalla on Liiga-matsin lisäksi tarjolla paljon muutakin. KooKoo Raviliiga järjestää pihalla poniratsastusta ja –talutusta, pomppulinna viihdyttää D-päädyssä ja ympäri areenaa järjestetään kasvomaalausta ja sirkusesityksiä.

Sirkusesityksistä vastaa Tykkimäen Sirkuskoulu ja pomppulinnan tuo paikalle EagleFun.

Myös KooKoon ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen Piirin yhteisprojekti Leikkilä on paikalla, samoin kuin KooKoon tuttu maskotti Topi Tiikeri.

Perhepeliin on myös erityiset lipputarjoukset lapsille ja aikuisille: aikuiset pääsevät seisomakatsomoon ja III sekä IV istumakategorioihin 15 eurolla ja lapset vain 5 eurolla! Alle 7-vuotiaat pääsevät kaikkiin KooKoon kotiotteluihin sisään ilmaiseksi ­– paikka sylissä tai seisomakatsomossa.

– Emme halunneet rajata perhelippupakettia esimerkiksi kahdella aikuiselle ja kahdelle lapselle, vaan se on joustava: aikuiset 15 eurolla ja lapset viidellä eurolla, oli määrä sitten mikä tahansa.

Tervetuloa viihtymään Perhepäivään!

OSTA LIPUT! Seuraavat kotiottelut:

To 28.12. klo 18:30 Perhepeli: KooKoo–TPS – osta liput! 
Ke 3.1. klo 18:30 KooKoo–Jukurit – osta liput!
La 6.1. klo 17:00 KooKoo–Pelicans – osta liput!