Hullu huhtikuu huipentuu – osta kausikorttisi nyt!

Kausikorttien vain 250 euron erikoistarjoukset päättyvät viikonloppuna. Muista myös uusia vanha tilauksesi viimeistään sunnuntaina!

KooKoon kausikortit Liiga–kaudelle 2017–2018 ovat myynnissä. Osta omasi nyt ja nauti Liiga-viihteestä ensi kaudella ilman jonotusta, halvemmalla hinnalla ja aina samalla tutulla paikalla. Kausikortteihin kuuluu ensi kaudella myös paljon muita etuja! Kausikortti sisältää kaikki KooKoon 30 Liigan runkosarjan kotiottelua ja kesällä Lumon Areenalla pelattavat harjoitusottelut (1-4 kappaletta).

Jos sinulla oli kausikortti myös edelliskaudella, muista uusia tilauksesi tämän viikon aikana! Uusimattomat paikat vapautuvat yleiseen myyntiin toukokuun alussa.

- Kausikortin perusidea on aina sama: halvempi hinta suhteessa yksittäin ostettuihin lippuihin, stressitön sisäänpääsy ja oma tuttu paikka, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa hymyilee.

Kausikorttimyyntiä vauhdittaa tänäkin keväänä ”Hullu huhtikuu”-kampanja, jonka aikana kausikortit seisomakatsomoon ja tietyille istumapaikoille myydään vain 250 euron kappalehintaan! Erikoistarjous päättyy huhtikuun viimeisenä päivänä, eli tänä sunnuntaina kello 23:59.

Hullun huhtikuun tarjouskortteja myydään verkkokauppa KooKoo–shopissa, mutta halutessasi voit tehdä tilauksen myös sähköpostitse mari.jokela (at) kookoo.fi Tarjouskausikorttien hinnaksi tulee alle yhdeksän euroa runkosarjaottelua kohden.

- Alle kymmenen euroa Liiga-matsin lipusta ei ole paljoa. Hullun huhtikuun tarjous on meidän kädenojennus, jolla haluamme tarjota Liiga-viihteen kaikkien kymenlaaksolaisten ulottuville, toimitusjohtaja Välimaa sanoo.

Istumapaikkojen kohdalla huhtikuun tarjoushinta käsittää penkkirivit 1–2 lohkoista A2–A4, A7–A9, B2–B4 & B7–B9.

Muut istumakausikortit maksavat katsomokategoriasta riippuen 749 euroa, 599 euroa tai 549 euroa. Opiskelijat ja eläkeläiset saavat korteista 100 euron ja alle 16-vuotiaat lapset 300 euron alennuksen.

Kausikortteihin on nyt myös kätevä rahoitustarjous!
 

Mobiilikausikorttiedut kaikille:

* KooKoo-lounas –1 euro
* KooKoo Piknikin liput –5 euroa per päivä
* KooKoo LIVE!:n liput –5 euroa
* Lumon Areenan fanishop -10%
* Subway Manski ja Veturi: Hanajuoma kaupan päälle 30cm Subi-leivän ostajalle
* Kouvolan Rengaspalvelu: -10% normaalihintaisista Kumho Tyres -renkaista
* Kouvolan ja Kotkan Amarillo: -10% ravintolalaskun loppusummasta (ei alkoholi, tupakka)
* Ruutu+ Viihde & Urheilu -palvelu 12 kuukauden tilaukseen 14,95€/kk
* Kauden aikana muita erikoistarjouksia!
 

I- & II-kategorioiden kausikorttilaisten lisäedut:

* Yhteensä 100 pääsylipun kiintiö KooKoon vieraspeleihin Lukkoa, Ässiä, TPS:ää, Pelicansia ja Ilvestä vastaan.
* Yhteensä 50 pääsylipun kiintiö KooKoon vieraspeleihin SaiPaa vastaan.

OSTA ISTUMAKAUSIKORTTI TÄSTÄ!

OSTA SEISOMAKAUSIKORTTI TÄSTÄ!