Ilmapallotaiturikin mukaan Perhepäivään

KooKoon sunnuntaisessa koko päivän juhlassa nähdään myös kouvolalainen ilmapallomies JP Pirinen.

Sunnuntai on Lumon Areenalla lapsiperheiden juhlaa, kun Liigan uusi konsepti Perhepäivä rantautuu Kouvolaan. KooKoo ja Blues kisaavat tärkeistä sarjapisteistä kello 15 alkaen, mutta sen lisäksi päivään mahtuu monenlaista.

Viimeinen kiinnitys Perhepäivän ohjelmatarjontaan on kouvolalainen pallotaituri JP Pirinen, joka taiteilee ilmapalloista lähes mitä vain! Pirinen on pallotaikojensa kanssa tavattavissa koko ottelutapahtuman ajan.

Ilmapallomiehen lisäksi ohjelmaa lapsiperheille ja miksei muillekin tarjoavat muun muassa pomppulinna, game corner, sirkustaiteilijat sekä yleisöluistelu! Ottelutapahtumaa teemoittaa koko kansan rakastama Aku Ankka.

Lumon Areenan pääsisäänkäynti ja –lipunmyynti aukeavat jo kello 12:45 ja yleisöluistelu starttaa hetkeä myöhemmin kello 13:00.

Tapahtumaan myydään myös erityistä perhelippua, joka sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle sekä kaksi kahvia, kaksi mehua ja neljä munkkia. Perhelipun hinta on 48 euroa ja sitä myydään Lumon Areenan lipunmyyntipisteissä.

Tervetuloa koko konkkaronkka perhepäivään!

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Su 3.1. klo 15:00 KooKoo–Blues – osta liput!
La 9.1. klo 17:00 KooKoo–SaiPa – osta liput!