Itseluottamuksen perässä kotikaukaloon

KooKoo vaeltaa parhaillaan toista kertaa tällä kaudella viiden ottelun tappioputkessa. Joukkue halajaa lauantaina voittojen tielle Lumon Areenan kotikaukalossa HPK:n kustannuksella.

KooKoo palaa lauantaina Lumon Areenan kotikaukaloon ja kohtaa vieraaksi saapuvan Hämeenlinnan Pallokerhon. KooKoo mielii katkaista venähtäneen tappioputkensa hämeenlinnalaisten kustannuksella.

Viiden tappion putki on KooKoolle kuluvan kauden pisin. Yhtä pitkä tappioiden taival päättyi lokakuussa nimenomaan viiteen matsiin.

- Meidän on nyt kaivettava itseluottamus ja usko omaan tekemiseen näistä samoista jätkistä, jotka ovat aiemmin esiintyneet loistavasti, KooKoo-luotsi Petri Mattila linjasi perjantaina Pelicans-vierastappion jälkimainingeissa.

- Ne vahvuudet, joilla olemme pärjänneet, loistavat nyt poissaolollaan. Valmentajina koetamme auttaa jätkiä löytämään uskon ja rohkeuden tekemiseen takaisin.

HPK saapuu Kouvolaan makeassa mielentilassa. Sarjataulukon hännille jumahtanut joukkue voitti perjantaina kotikaukalossaan Rauman Lukon 4–1 taannoin Kouvolassakin pyörähtäneen Otto Paajasen tehoillan myötä.

KooKoolla on alle vuorokausi aikaa toipua Pelicans-tappiosta ja löytää lääkkeitä takkuilevaan itseluottamukseen. Oranssimustien ero HPK:hon on sarjassa enää kuuden pisteen verran, joten lauantaina pelataan normaaliakin suuremmista pisteistä.

- Tämän vajaan vuorokauden aikana on nöyryyden ja rehellisyyden paikka. Pitää katsoa peiliin ja olla rehellinen, että haemmeko syitä jostain ulkopuolelta ja epäoleellisesta vai siitä, millä on oikeasti vaikutusta. Siihen kun vastaamme oikein, niin uuteen nousuun on helpompi ponnistaa.

HPK:n edellinen vierailu Lumon Areenalle oli kotijoukkueelle ratkiriemukas, sillä KooKoo nappasi siitä ensimmäisen pääsarjavoittonsa 25 vuoteen. KooKoo kepitti kauden kolmannessa ottelussaan HPK:n lukemin 3–2, mutta joukkueiden seuraava vääntö Hämeenlinnassa päättyi lokakuussa Kerhon eduksi 3–1.

Kotiottelu on KooKoolle toiseksi viimeinen ennen joulua ja samalla vuoden 2015 kolmanneksi viimeinen.

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
La 12.12. klo 17:00 KooKoo–HPK – osta liput!
Ti 15.12. klo 18:30 KooKoo–Sport – osta liput!