Pe 25.1. 18:30 VS.

Jälleen vieraita Tampereelta – tällä kertaa Ilves

KooKoo saa kauden ensimmäiseen opiskelijapeliinsä Lumon Areenalle vieraaksi Tampereen Ilveksen.

KooKoo aloittaa kahden kotimatsin viikon tiistaina, kun sarjassa 13. sijalla majaileva Tampereen Ilves saapuu Lumon Areenalle.

KooKoo kohtasi Ilveksen tasan kolme viikkoa sitten Hakametsässä, jolloin pisteet jäivät Tampereelle. Mustaoranssit eivät saaneet ottelussa irti parastaan, eikä kolmannen erän loppukiri riittänyt voittoon. Siitä huolimatta Ilves oli maaleilla mitattuna vain niukasti edellä ja nappasi pisteet lukemin 4–3.

– Pettymysten ilta meille. En ota vastustajalta mitään pois, mutta tuo peli mitä tänään esitimme, niin ajoittain kyllä olimme pelissä kiinni, mutta pitkässä juoksussa huono suoritus meiltä, päävalmentaja Tuomas Tuokkola kommentoi tuolloin.

Kolmen ottelun pisteputkessa pyyhältävä Michael Keränen ei enää katsele taakse, vaan keskittyy tiukasti tulevaan.

– Ne pelit ovat menneitä, eikä niitä enää muistella. Nyt keskitytään vain tiukasti tulevaan. Ei ole muistikuvia enää siitä kohtaamisesta, Keränen sanoo.

KooKoo kohtasi edellisviikonloppuna viime kevään finalistit KalPan ja Tapparan. Pistepotti karttui näiden matsien myötä kolmella pisteellä. Perjantaina tappio tuli tiukkojen vaiheiden jälkeen voittolaukauskilpailussa, mutta lauantaina koko Liigan ylivoimainen ennakkosuosikki, Tappara, kaatui jatkoajan jälkeen.

– Tiukkoja matseja oli molemmat. Enemmänkin pisteitä olisi varmasti ollut tarjolla, mutta otetaan ne mitä saadaan ja mennään eteenpäin.

Alkukauden matseissa ylivoima toimi KooKoolla lähes täydellisesti. Ylivoimaprosentti huiteli välillä peräti neljässäkymmenessä ja KooKoo johti ylivoimatilastoa selkeästi. Viimeisimmissä kamppailuissa ylivoiman kanssa on ollut vaikeuksia, vaikkakin mustaoranssit ovat ylivoimatilastossa edelleen toisena.

– Olemme siirrelleet vähän turhan paljon vastuuta ylivoimalla. Onni ei myöskään ole aina ollut puolellamme, mutta onneksi viime pelissä saimme pari onnistumista. Ne ruokkivat taas lisää itseluottamusta.

Ilveksen alkukausi on ollut kaksijakoinen. Ensimmäisistä viidestä pelistä joukkue joutui lähtemään jokaisesta tappio niskassaan, mutta yhdeksästä viimeisestä matsista petolauma on napannut kuusi voittoa.

– En ole keskittynyt Ilveksen tekemisiin tällä kaudella. Sillä ei ole mitään väliä kuka on vastassa, jokaista lähdetään kaatamaan. Me yritämme kehittää omaa peliämme paremmaksi ja paremmaksi koko ajan.

KooKoo on napannut kuudesta kotonaan pelaamasta ottelusta neljä voittoa ja kymmenen pistettä. Keräsellä on selkeä syy, miksi kotiotteluissa kulkee selvästi vierasotteluita paremmin.

– Fanit antavat kotona hyvän boostin pelaamiseen. Esimerkiksi viime pelissä Tapparaa vastaan hallissa oli upea meininki, silloin varsinkin on upea pelata. Yritetään pitää kotiluola vaikeana paikkana vastustajille.

Tiistainen Ilves-matsi on samalla Opiskelijapeli! Opiskelijahaalareilla on otteluun ilmainen sisäänpääsy ja opiskelijakortilla lippu maksaa vain viisi euroa. Myös S-etukortilla saa etuja: kaksi yhden hinnalla istumaan!

Seuraavat kotiottelut:

Ti 17.10. klo 18:30 KooKoo–Ilves – osta liput!
La 21.10. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!
Pe 27.10. klo 18:30 KooKoo–Sport – osta liput! Sport-tuplapeleihin pakettitarjous!
La 28.10. klo 17:00 KooKoo–Sport – osta liput! Sport-tuplapeleihin pakettitarjous!