Jämäkällä esityksellä pisteet Espoosta

KooKoo nappasi perjantaina makeat kolme pistettä, kun se kukisti vieraskentällä Espoon Bluesin maalein 1–4.

Pudotuspeliviiva tuli perjantaina taas KooKoon holleille ja yhden pinnan päähän. Oranssimusta joukkue haki Espoosta täydet kolme pistettä kukistamalla Bluesin jämäkällä suorituksella 1–4 (0–2, 0–1, 1–1).

- Pelasimme tänään jämäkkää puolustuspelaamista. Pidimme omassa päässä vastustajan kaukana parhailta maalipaikoilta ja ansaitsimme tämän tärkeän kolmen pisteen voiton, luonnehti KooKoon pääluotsi Petri Mattila.

KooKoo-veskari Juha Järvenpää palasi loukkaantumisen jäljiltä kokoonpanoon. Ensimmäisessä ottelussa yli kuukauteen Järvenpää torjui 14 koppia.

Hyökkääjä Jarkko Malinen palasi sairastuvalta keskiviikon Ilves-otteluun, mutta löysi tehonsa vasta toisessa matsissa Espoossa. Sentteri kihautteli ottelussa pisteet 1+2 ja johdatti KooKoon vierasvoittoon.

- Enpä tiedä oliko se nyt itseltäni niin hyvä peli, tänään sattui osumaan. Hienoa, että pystyin parilla maalilla auttamaan joukkuetta voittoon, mutta sekä itsellä että joukkueella on vielä parannettavaa, Malinen tuumasi tyynesti.

- Kropassa on tuntunut yllättävän hyvältä. Huomenna on edessä kolmas peli neljään päivään, joten se on iso testi. Tätä varten on treenattu!

Ryhdikäs esitys

KooKoo karkasi isänniltään Espoossa jo avauserässä. Juha-Pekka Haataja ohjasi Arttu Pellin siniviivaheiton maaliin jo kolmannella minuutilla. Toisen syötön antoi kultakypärä Josh Green.

Jarkko Malinen naulasi 2–0-osuman suoraan Juuso Rajalan syötöstä kymmenennellä minuutilla. Kiekon Rajalalle syötti Aki Kangasmäki.

- Olemme pelanneet hyvin jo pitkään – mitä nyt Ilves-peli jäi vajaaksi – mutta maalinteko- ja ylivoimatehot ovat estäneet pisteidentulon monessa pelissä. Tänään onnistuimme niissäkin asioissa, päävalmentaja Mattila iloitsi.

Toisen erän alussa Malinen tälläsi illan toisensa ylivoimalla Anrei Hakulisen ja Juha-Pekka Haatajan esityöstä.

- Toisessa erässä saimme vielä tärkeän ylivoimamaalin. Onnistumiset toivat ja tuovat rentoutta ja vapautta pelaamiseen. Ei tarvinnut pelätä, että jostain tulee pieni virhe omaan päähän, niin se on siitä poikki. Ryhdikäs esitys.

Blues kavensi päätöserässä pari sekuntia ylivoiman päättymisen jälkeen, mutta KooKoon Toni Hyvärinen niittasi läpiajosta lopullisen 4–1-maalin. Vapauttavan syötön tarjoili illan hahmo Malinen.

- Tässä sarjassa ei ole helppoja pelejä tai ilmaisia pisteitä. Bluesia vastaan olisi helppo mennä miinaan, että ajattelisi vain heiltä lähteneitä pelaajia, mutta meidän joukkue teki tänään miehen työn ja oli valmis pelaamaan.

RUNKOSARJAN JÄLJELLÄ OLEVAT KOTIOTTELUT:
Pe 12.2. klo 18:30 KooKoo–TPS – ilmainen Mustaoranssi-peli!
La 20.2. klo 17:00 KooKoo–Pelicans – osta liput!
Ke 24.2. klo 18:30 KooKoo–JYP – osta liput!
Ti 1.3. klo 18:30 KooKoo–Lukko – osta liput!
To 3.3. klo 18:30 KooKoo–Ässät – osta liput
!