Pe 25.1. 18:30 VS.

Järvinen: ”Kiva palata Hakametsään”

KooKoo palaa tiistaina parin viikon sisällä toistamiseen Tampereen Hakametsään, kun se kohtaa tällä kertaa Ilveksen.

Lauantaina takaisin voittokantaan upealla esityksellä palannut KooKoo jatkaa Liiga-kauttaan tiistaina Tampereella. Hakametsässä vastaan asettuu tällä kertaa Ilves. Edellisellä Tampereen-vierailullaan KooKoo taisteli pisteen Tapparalta.

Kuluvaksi kaudeksi Kouvolaan juuri Ilveksestä siirtynyt puolustaja Ville Järvinen pelaa ensimmäistä kertaa urallaan kasvattiseuraansa vastaan.

– Ensimmäistä kertaa tosiaan pelaan Ilvestä vastaan, minkä paidassa on mennyt koko aiempi ura. Pieni kutina on sen myötä, kun pääsee sinne nyt ensimmäistä kertaa vieraspaidassa. Hieno päästä pelaamaan ja Hakametsään on aina kiva palata!

– Varmasti on myös paljon tuttuja katsomossa, kun sukulaisia ja kavereita tulee katsomaan peliä.

Molemmat joukkueet niin KooKoo kuin Ilveskin pelasivat edellisen kerran lauantaina. KooKoo nappasi täydet kolme pistettä Lukosta kotikentällä ja Ilves puolestaan jatkoi rankkarivoittoputkeaan kellistämällä Jukurit Mikkelissä.

Kyseessä oli Ilveksen toinen voitto putkeen rangaistuslaukauksien jälkeen ja se oli myös joukkueelle koko kauden toinen voitto. Ilves majailee tällä hetkellä sarjan viimeisenä viidellä pisteellä. KooKoo puolestaan porskuttaa sarjan kuudennella sijalla 13 pisteellä, vain pisteen päässä kolmannesta sijasta.

– Kausi on lähtenyt meidän osalta todella hyvin käyntiin ja oma pelikin on pienen alkutakkuilun jälkeen kohentunut. Olen päässyt hyvin peliin kiinni ja peliaikaa on tullut myös paljon.

KooKoolla on ollut epäonnea puolustajien suhteen, sillä sairastuvalla on tällä hetkellä peräti viisi pakkia. KooKoo pestasikin hätiin toistaiseksi voimassa olevalla lainalla Jere Rouhiaisen Tapparasta.

– Itse olen isoimmilta kolhuilta välttynyt ja mikäs sen hienompaa kuin pelata terveenä. Muut pakkiparit ovatkin oikeastaan vaihtuneet koko ajan, mutta oma pari on käytännössä pysynyt samana koko ajan ja se tekee sellaisen rauhan pelaamiseen.

Karri Kiven Ilveksessä ei Järvisen mukaan ole suurempia erikoisuuksia, mutta peluri odottaa kamppailusta vauhdikasta kiekkoa.

– Varmasti tulee jälleen kovavauhtinen peli, kuten nämä aiemmatkin ovat olleet. Me pelaamme kovaa ja Ilveskin varmasti koittaa pelata nopeaa sekä vauhdikasta kiekkoa, koko ajan saa olla hereillä. Huomenna pitää varmasti luistella paljon ja toivottavasti saadaan rutkasti tilanteita heidän päähän.

Teksti: Tommi Manninen

Seuraavat kotiottelut:

Pe 29.9. klo 18:30 KooKoo–Ässät – osta liput!
To 5.10. klo 18:30 KooKoo–TPS – osta liput!
La 14.10 klo 18:30 KooKoo–Tappara – osta liput! Huomaa poikkeava alkamisaika