Jahti jatkuu JYPillä

KooKoo pelaa runkosarjan kolmanneksi viimeisen kotiottelunsa keskiviikkona, jolloin sarjakolmonen JYP vierailee Lumon Areenalla.

Pudotuspelipaikan jahtaaminen jatkuu KooKoon osalta keskiviikkona Lumon Areenan kotikaukalossa. Vastustaja tulee sarjataulukon yläpäästä, sillä on sarjassa kolmantena majailevan JYPin vuoro pyörähtää Kymenlaaksossa.

- Erittäin tiukka matsi luvassa. JYP on pelannut tälläkin kaudella hyvin, kuten pistesaldo osoittaa. Me elämme pudotuspelejä ihan joka pelissä, joten ainakin meiltä nähdään keskiviikkona taisteleva esitys, KooKoo-hyökkääjä Tomi Peltonen lupaa.

- JYP pelaa hyvin viisikkona ja tekee kovasti töitä illasta toiseen. He puolustavat tunnollisesti ja hyökkäävät tunnollisesti, mutta me koetamme olla keskiviikkona kovemmin töitä tekevä joukkue.

KooKoon ero pudotuspeliviivaan ja kymmenenteen sijaan on kolmen pisteen verran. Runkosarjaa on jäljellä enää joukkueesta riippuen kuudesta kahdeksaan ottelua.

Toistaiseksi kouvolalaisten ja jyväskyläläisten otteluparissa on nähty vain kotivoittoja. JYP voitti kotipelinsä 3–0 ja 5–2, mutta KooKoo oli marraskuussa Lumon Areenalla vahvempi maalein 3–0.

Kouvolan-kohtaamisessa KooKoo-pakki Ryan O’Connor sivalsi kaksi osumaa ja Juha Järvenpää torjui maalilla kauden toistaiseksi ainoan nollapelinsä.

- Jostain syystä emme onnistuneet pelaamaan Jyväskylässä suunnitelman mukaisesti. Ensimmäisessä pelissä jäimme kokonaan maaleitta ja toisessa JYP pääsi temmeltämään liian helposti meidän maalille, Peltonen muistelee.

- Hyvä kotipeli antaa kuitenkin hyvää itseluottamusta, että JYPiäkin vastaan voimme pärjätä. Kuten voimme tietysti ihan ketä vastaan tahansa!

KooKoo pääsee jatkamaan kotikaukalossa voittojen viitoittamalla tiellä, sillä kahdessa viime kotipelissään joukkue on kaatanut TPS:n ja viimeksi lauantaina Pelicansin. Lahtelaisryhmää vastaan kolmen pisteen voitto valui käsistä 20 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua, mutta KooKoo käänsi illan itselleen rankkarikisassa.

- Totta kai lauantain loppu kirveli aika paljon. Yksi lisäpiste olisi ollut tietysti tarpeen, mutta nyt se on jo unohdettu. Kaikki on edelleen omissa käsissä. Teemme kaikkemme, jotta kevät olisi oranssimustille hieno.

RUNKOSARJAN JÄLJELLÄ OLEVAT KOTIOTTELUT:
Ke 24.2. klo 18:30 KooKoo–JYP –
osta liput!
Ti 1.3. klo 18:30 KooKoo–Lukko –
osta liput!
To 3.3. klo 18:30 KooKoo–Ässät –
osta liput!