Pe 25.1. 18:30 VS.

Jatkuuko ilotulitus? – ”Ei muuta kuin härkää sarvista!”

KooKoo on pelannut kuluvalla viikolla kaksi todella maalirikasta ottelua. Viikko huipentuu kotimatsiin HIFK:ta vastaan.

Käynnissä oleva viikko on ollut KooKoon osalta vähintäänkin värikäs. Tiistaina joukkue latoi Lumon Areenalla Tampereen Ilveksen verkkoon kuusi osumaa, mutta hävisi pelin jatkoajalla. Perjantaina Lahdessa oranssimusta joukkue osui taas kuudesti, tällä kertaa voittoisasti.

– Olipahan jälleen vaiherikas peli! Kaksitoista tehtyä maalia kahteen peliin; siihen voi olla tyytyväinen. Eikä neljä pistettäkään niistä kovin huonosti ole, KooKoo-luotsi Tuomas Tuokkola kommentoi perjantain pelin jälkeen.

Sekä tiistain että perjantain peleissä on riittänyt tapahtumia. 12 tehtyä maalia kahteen peliin on huikea määrä, 12 päästettyä maalia kahteen peliin ei ihan niin huikea.

KooKoo on tehnyt uuden Liiga-tulemisensa aikana eli hieman yli kahdessa kaudessa kuudesti yli viisi maalia ottelussa – ja näistä tykitysmatseista peräti kolme on tältä kaudelta!

KooKoo onnistui käytännössä ensimmäistä kertaa kahdessa peräkkäisessä ottelussa ylittämään viiden maalin rajapyykin. Teoriassa kerta on toinen, sillä KooKoo teki kuusi maalia edelliskauden viimeisessä ottelussa ja seitsemän maalia kuluvan kauden ensimmäisessä matsissa.

Ilotulitusta on mahdollisuus jatkaa heti lauantaina, kun joukkue on taas tulessa isännöidessään Lumon Areenalla Helsingin IFK:ta.

Nimivahva IFK on aloittanut kautensa vaisusti, mutta joukkue huilasi perjantaina ja pääseekin KooKoon kimppuun ladatuin akuin – ja ärsytettynä, sillä joukkue hävisi keskiviikkona Oulussa Kärppiä vastaan peräti maalein 5–0.

- Huomisesta tulee kova peli, se on ihan selvä. Nyt verryttelemme hyvin ja tankkaamme, koska tämä on lyhyt aika, ennen kuin kiekko tippuu taas jäähän. Pyrimme käyttämään ajan tehokkaasti hyväksi ja onneksi kotimatka on lyhyt.

- Kova taisto, hieno taisto tulossa. Ei muuta kuin härkää sarvista!

Liigan runkosarjaa on takana noin neljänneksen verran. KooKoo on 16 matsin jälkeen taulukossa kahdeksantena, IFK kahdentenatoista. Piste-ero on kouvolalaisten eduksi kuitenkin vain viiden pisteen verran.

Kauden ensimmäinen KooKoon ja IFK:n välinen kamppailu päättyi Helsingissä kotivoittoon 5–1-lukemin.

Oranssimustien kultakypärä siirtyy lauantain matsissa jälleen tanskalais-yhdysvaltalaishyökkääjän Patrick Bjorkstrandin päähän. Bjorkstrand ja Miikka Pitkänen ovat KooKoon sisäisen pistepörssin keulilla tehoilla 5+7.

Valmentaja Kari Lehtonen ei ole oranssimustien penkin takana maajoukkuekomennuksensa vuoksi.

Seuraavat kotiottelut:

La 21.10. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!
Pe 27.10. klo 18:30 KooKoo–Sport – osta liput! Sport-tuplapeleihin pakettitarjous!
La 28.10. klo 17:00 KooKoo–Sport – osta liput! Sport-tuplapeleihin pakettitarjous!