Jo 1700 kausikorttia ja 100 aitiovierailua myyty!

KooKoon tällä erää toinen Liiga-kausi on otettu Kymenlaaksossa vastaan jopa vilkkaammin kuin ensimmäinen.

KooKoo on myynyt Liiga-kaudelle 2016–2017 jo yli 1700 kausikorttia! Lukema on todella kova, sillä edelliskaudelle seura myi yhteensä vajaa 1500 kausikorttia.

- Onnistunut viime kausi antaa hyvän pohjan entistä paremman kauden rakentamiselle, mikä näkyy selvästi myös uuden kauden kausikorttimyynnissä. Myytyjen kausikorttien määrä – yli 1700 kappaletta – on jo tässä vaiheessa KooKoon historian paras, toimitusjohtaja Sakari Välimaa iloitsee.

- Liiga-kiekko kiinnostaa paitsi Kouvolassa, myös muualla Kymenlaaksossa. On ollut hienoa huomata, että kausikorttimyyntiä tapahtuu myös Kotkan, Haminan ja jopa Lapinjärven suuntaan.

Kausikorttimyyntiä vauhditti ”Hullu huhtikuu”-kampanja, jossa seura myi 500 seisomakausikorttia huokeaan 150 euron kappalehintaan. Rajoitettu tarjouserä myytiin loppuun nopeasti.

- Hullu huhtikuu oli ehdottomasti onnistunut kokeilu. Viime vuoteen nähden seisomakausikorttien myynti on suorastaan räjähtänyt ja iloksemme yli 70 prosenttia näistä kausikorttilaisista on kokonaan uusia kausikorttiasiakkaita.

Aikuisten tavallisten istumakausikorttien S-etukorttialennus on voimassa vielä kesäkuun loppuun. Ostamalla aikuisten tavallisen istumakausikortin kesäkuun puolella saat 20 euron alennuksen vihreällä kortilla!

Kausikorttipaikkoja on muutama vapaana myös Lumon Areenan yläkerran Parviravintolaan, jossa anniskeluoikeus ulottuu myös katsomopaikoille. Jos viimeisiä paikkoja ei myydä kausikorteiksi, tulevat ne ottelukohtaisesti myyntiin A3/B3–katsomoiden hinnalla.

Myös yritysmyynti on sujunut suotuisissa merkeissä, sillä runkosarjaan on myyty jo yli 100 aitiovierailua. Lumon Areenalla on kahdeksan aitiota, eli runkosarjassa on kaikkiaan tarjolla 240 aitiovierailumahdollisuutta. Varaa oma aitiosi nyt!

- Runkosarjan 30 matsista seitsemän on jo aitioiden osalta loppuunmyyty. Aitioiden täyttöaste oli jo viime kaudella erinomainen, mutta on ollut hienoa huomata, että yhä uutuuttaan hohtava aitioparvi kiinnostaa yritysmaailmaa myös toisella Liiga-kaudella.

Kausikorttimyynnin vilkkaus on näkynyt myös VIP-kausikorttien myynnissä: Orpe-klubiravintolan kausikorttimyynti on tavallisen kausikorttimyynnin tavoin ylittänyt vanhat ennätykset.

- Jo viime kaudella jouduimme myydä monessa ottelussa ”ei oota” Orpe-klubille ja VIP-lippujen kysyntä on nähtävästi edelleen hurjaa. Tulemmekin tekemään muutoksia VIP-ravintolatarjontaamme, mutta kerromme niistä lisää lähiaikoina, Välimaa paljastaa.