Josh Greenistä KooKoo-kapteeni

KooKoon kapteenisto uudelle Liiga-kaudelle on valittu.

Kanadalaishyökkääjä Josh Green johtaa KooKoon oranssimustia joukkoja kapteenina syyskuussa alkavalla Liiga-kaudella. Toisen kautensa Kouvolassa aloittava Green, 38, on KooKoon ensimmäinen ulkomaalainen kapteeni.

- Valinta kapteeniksi on minulle suuri kunnia. Kapteenilla ja kapteenistolla on tärkeä rooli joukkueessa, Green kommentoi.

- Ulkomaalaisia ei valita usein kapteeniksi, joten senkin takia tämä merkitsee minulle todella paljon. Olen ylpeä siitä, että jätkät halusivat minut kapteenikseen.

Viime kaudella Green toimi Ari Vallinin toisena varakapteenina.

- Mielestäni paras tapa johtaa on esimerkillä. Pyrin tekemään kovasti töitä jäällä ja myös kaukalon ulkopuolella, ja toivottavasti nuoret pelaajat näkevät sen ja ottavat oppia.

Greenin kapteeniston varakapteeneiksi valittiin Jarkko Immonen, Jarkko Malinen ja Juha-Pekka Haataja. Malinen hoiti tehtävää myös viime kaudella, mutta paluumuuttaja Immonen ja Haataja saavat A:n rintaansa ensimmäistä kertaa.

- Meillä on erittäin hyvä ryhmä. En puhu suomea, joten on tärkeää, että minulla on hyvät apurit. Tämä on vasta neljäs vuoteni Suomessa ja nämä kolme muuta ovat olleet täällä paljon kauemmin. Heistä on varmasti paljon apua ja luotan heidän kokemuksiinsa.

KooKoo jatkaa kesäänsä perjantaina kotiottelulla HPK:ta vastaan. Liput ja aitiot myynnissä nyt!