Jouni Frimodigista KooKoon puheenjohtaja

KooKoo Hockey Oy:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Jouni Frimodig.

KooKoo Hockey Oy:n yhtiökokous valitsi keskiviikkona Jouni Frimodigin, 52, seuran uudeksi puheenjohtajaksi. Puheenjohtaja on seuralle tuttu ja toisin päin, sillä Frimodig luotsasi KooKoota aiemmin kahdeksan vuoden ajan.

- Tuntuu hyvältä palata tähän rajuun leikkiin. Olo on kuin olisi kotiin palannut, Frimodig sanoo.

Frimodig toimi KooKoo Hockey Oy:n edeltäjän Kouvolan Edustuskiekko ry:n puheenjohtajana vuosina 2006–2014 ja KooKoo Hockey Oy:n hallituksessa 2016–2017.

- Aiempi puheenjohtajajakso oli niin kova ja pitkä matka, että se tuntui koko elämältä. Ponnistimme silloin hommaa eteenpäin aika tyhjästä ja matkalla oli paljon sattumuksia ja tapahtumia. Uskon, että tämä kolmen vuoden tauko teki hyvää sekä itselleni että seuralle.

- Meillä on selkeä visio toiminnan ja talouden vahvistamiseksi kohti Liigan keksikastia. Jos haluaa menestyä, niin on oltava tavoitteita ja niiden on oltava riittävän selkeitä. Eteenpäin on mentävä!

Frimodigin lisäksi hallitukseen valittiin varapuheenjohtajaksi Mikko Pulkkinen ja hallituksen jäseniksi Mika Turkki, Pulla Peltola, Pahto Ruohtula, Heikki Hietala sekä Jouni Mankki.

Seuraavat kotiottelut:

To 5.10. klo 18:30 KooKoo–TPS – osta liput!
La 14.10. klo 18:30 KooKoo–Tappara – osta liput! Huomaa poikkeava alkamisaika