Juha-Pekka Haataja Kouvolaan!

KooKoo vahvistuu loppukaudeksi Liigan entisellä maali- ja pistepörssivoittajalla Juha-Pekka Haatajalla.

Hyökkääjä Juha-Pekka Haataja siirtyy loppukauden mittaisella sopimuksella Kouvolan KooKoon riveihin.

- On KooKoolle ja koko Liigalle hieno asia saada Juha-Pekka Haatajan tasoinen paluumuuttaja. Hän on näyttänyt, että pystyy olla Liigassa todella tehokas ja johtava pelaaja, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen iloitsee.

- Olemme jo jonkin aikaa kartoittaneet mahdollista hyökkääjää vahvistamaan joukkuetta ja nyt löysimme huippuvahvistuksen. Pelaajabudjetissa oli tilaa Haatajan hankintaan. Nyt joukkue on valmis.

Haataja on pelannut Liigaa aiemmin kasvattajaseuransa Oulun Kärppien ja Rauman Lukon sekä Helsingin IFK:n väreissä. Hyökkääjä on juhlinut yhteensä kolmea Suomen mestaruutta Kärpissä ja HIFK:ssa. Haataja voitti Liigan maali- ja pistepörssin kaudella 2012-2013.

Kauden 2013-2014 Haataja pelasi KHL:ssä, viime kauden alun Oulun Kärpissä ja kevään Ruotsissa MODO:ssa. Myös kuluvan kauden laituri aloitti MODO:ssa ennen siirtymistään Kouvolaan.

- Kesällä MODO:hon tuli uusi kanadalaisvalmentaja, joka toi mukanaan kahdeksan kanadalaista pelaajaa. Minulla oli alla tosi hyvä ja terve kesä, jota en halunnut heittää hukkaan, Haataja taustoittaa siirtonsa syitä.

Haataja otti ensikosketuksen Kouvolan Lumon Areenan jäähän sunnuntaina ja liittyi joukkueen mukaan maanantaina.

- Tämä on minulle hieno ja mielenkiintoinen haaste. Olen aiemmin pelannut vain kärkeen kaavailluissa joukkueissa, joissa rutiinisuorituskin on riittänyt. On pelaajille hyvä asia, että ennen peliä tiedostaa jokaisen pisteen olevan tiukassa, Haataja pohtii.