Juha Tapio KooKoo LIVE!:n lavalle

Huippusuosittu Juha Tapio nousee marraskuussa Lumon Areenan estradille.

Suomen suosituimpiin lauluntekijöihin kuuluva Juha Tapio esiintyy marraskuun KooKoo LIVE!:ssä. Tapio nousee lavalle toisena artistina.

– Saimme viime vuoden musiikkitapahtumien jälkeen paljon artistitoiveita tulevaisuutta varten, ja yksi nimi nousi ylitse muiden: Juha Tapio, kertoo KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa.

Tapion musiikki on kaikkien tuntemaa Suomi-rockin ja Suomi-iskelmän välimaastoa. Mies on myynyt albumeillaan kahdesti platinaa ja palkittu muun muassa vuoden miessolistin Emma-pystillä sekä Juha Vainio –palkinnolla.

”Jotain niin oikeaa”-kappale oli vuoden 2016 soitetuin kotimainen kappale radiossa. Ja kukapa ei tuntisi myös muun muassa ”Ohikiitävää”, ”Kaksi puuta” ja lukuisi muita hittejä. Artisti on ollut kahdesti mukana ”Vain Elämää”-tv-sarjassa ja askarrellut sieltä lukuisia suosikkikappaleita.

Tapio julkaisee uuden ”Kuka näkee sut?”-levynsä 13. huhtikuuta. Albumin nimikkokappale julkaistiin sinkkuna tällä viikolla.

– Kuka näkee sut’ on monimerkityksinen laulu. Kysymys siitä, kuka näkee ja ottaa kiinni on läsnä jokaisen elämässä – pikkulapsesta lähtien. Jokainen haluaa tulla huomatuksi, artisti muotoilee.

– Toisaalta laulussa on myös ikuisuuden tuntua ja jäähyväistunnelmaa: kuka muistaa sitten kun siirrymme täältä toiseen ulottuvuuteen?

Lipunmyynti KooKoo LIVE!-tapahtumaan alkaa Ticketmasterin kanavissa perjantaina 30. maaliskuuta kello 10.

Kaksi muuta esiintyjää julkaistaan torstaina ja perjantaina.