Juhlille täydellinen päätös

Oranssimusta 50-vuotisjuhla ei olisi voinut huipentua upeammin! KooKoo voitti illan pääottelussa TPS:n puhtaasti 3-0.

KooKoo juhlisti 50-vuotista taivaltaan lauantain superpäivässä, joka huipentui Liigan runkosarjaotteluun perinteistä ja nimivahvaa TPS:ää vastaan. Kotijoukkue tarjosi yli 5000-päiselle juhlayleisölle yhden kauden parhaista suorituksistaan ja voitti lukemin 3–0 (1–0, 0–0, 2–0)!

- Tämä oli meille kaksituntinen mahdollisuus jättää juhlapäivään oma jälkemme ja luoda hieno ilta sekä muistoja ihmisille. Joukkue onnistui siinä ja olen todella iloinen, tyytyväinen ja ylpeä pelaajien puolesta, KooKoon päävalmentaja Petri Mattila kiitteli.

- Osa meistä on ollut täällä pidempään ja osa vähemmän aikaa, mutta onnistuimme jättämään oman pienen jälkemme seurahistoriaan. Eiköhän tämä peli muisteta tulevissa kahvipöytäkeskusteluissa.

KooKoon juhlapäivän tähtihetkiin lukeutui muun muassa KooKoo-legendojen kohtaaminen ja KooKoo Hall of Famen avaaminen ensimmäisten jäsenten aateloimisella.

Juhlaottelua seurasi paikan päällä jopa yli 5000 katsojaa.

KooKoo nousi voitolla sarjassa jo seitsemänneksi. Oranssimustien kausi jatkuu heti tiistaina kotiottelulla kuopiolaista KalPaa vastaan.

Erinomainen esitys

KooKoo pelasi keskiviikkona Lahdessa heikomman pelin, joten näyttöhaluja juhlapelissä kotiyleisön edessä oli varmasti vähintään riittävästi – ylilatauksen riskikin oli olemassa, mutta joukkueen valmistautuminen onnistui täydellisesti.

- Tässä lajissa on aina ulkoisia paineita, jotka kuuluvat asiaan ja jotka pitää ymmärtää sekä hyväksyä. Lisäksi itselle voi asettaa sisäisiä paineita, eli odotusarvoja. Tällaisessa juhlapelissä joukkueella on varmasti molempia.

Kotijoukkue avasi ottelun alkuperäispaitoja mukailevissa juhlapaidoissa loistavasti. Oransseissa paidoissa KooKoo laittoi TPS:n avauserässä todella ahtaalle. Kokoonpanoon palannut Teemu Rinkinen vastasi 1–0-maalista hienolla ohjauksella. Mikko Lehtonen ja Juha-Pekka Haataja syöttivät lopulta voittomaaliksi jääneen osuman.

- Tiesimme, että on juhlapeli ja paljon yleisöä, joten oli tärkeää, että emme lähde yrittämään ylimääräisiä sirkustemppuja. Olemme kehittyneet siinä paljon, että maltamme lähteä tekemään perusasioita.

- Pelaajat ymmärsivät asian ja valmistivat itsensä hyvin. Henkisen puolen lähestyminen onnistui tänään erinomaisesti, ja sen ansiosta myös peli kävi.

KooKoo kävi toisessa erässä jo maaliviivalla, mutta lopulliset niitit nähtiin vasta päätöserässä. Jarkko Malinen lämäsi ylivoimalla 2–0-maalin ja Aki Kangasmäki sinetöi pelin tyhjään rysään. Ryan O’Connor ja Josh Green syöttivät Malisen osuman, Oscar Eklund ja Malinen puolestaan Kangasmäen maalin. KooKoo-veskari Frédéric Cloutier torjui kauden toisen nollapelinsä 29 torjunnalla.

- Pelillisesti tämä oli hieno suoritus. Todella ehjä peli, samaa linjaa edellisen Lukko-kotipelin kanssa.
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Ti 24.11. klo 18:30 KooKoo–KalPa – osta liput!
Pe 4.12. klo 18:30 KooKoo–Tappara – osta liput!