Pe 18.1. 18:30 VS.

Juutilainen: ”Kuusi kotipeliä aikaa näyttää luonteemme”

KooKoon hyökkääjä Jan-Mikael Juutilainen lupaa, että tiistain kotiottelun kokoonpanosta löytyy 21 erittäin nälkäistä oranssimustaa.

KooKoon Liiga-kausi jatkuu tiistaina kotiottelulla Vaasan Sportia vastaan. Kauden neljäs ja samalla viimeinen vanhojen tuttujen kohtaaminen pelataan Lumon Areenalla kello 18:30 alkaen.

Matsi on KooKoolle ensimmäinen sunnuntaina julkaistun HIFK:n kanssa tehdyn viiden pelaajan kaupan jälkeen.

- Harvoin treidit kivoja juttuja on, mutta jääkiekko on bisnestä siinä missä muukin yritystoiminta ja kyllä pelaajat sen ymmärtävät. Katse vaan eteenpäin, KooKoon Jan-Mikael Juutilainen naulaa.

Kouvolasta Helsinkiin matkasivat Jarkko Malinen, Kai Kantola ja Ryan O’Connor. Toiseen suuntaan liikkuivat Miro-Pekka Saarelainen, Panu Mieho ja muita sopimusehtoja. Saarelainen ja Mieho debytoivat KooKoon oranssimustassa peliasussa tiistain kamppailussa.

- Kolme hyvää pelaajaa lähti muualle, mutta kaksi nälkäistä tuli ja koppi on muutenkin täynnä hemmetin motivoituneita jätkiä. Kokoonpanossa on joka tapauksessa pirun nälkäiset kaksi veskaria ja 19 kenttäpelaajaa! Sport saa tehdä todella kovan päivätyön, jos aikoo meidät voittaa.

Uusista pelaajista Saarelainen istutettiin maanantain harjoituksissa Juutilaisen ja Mikko Alikosken vitjaan.

- Tänään oli hyvät ja vauhdikkaat treenit. Saimme ketjuun hyvin laukovan ja liikkuvan snaipperin. Peliasioita emme tosin ehtineet käydä vielä tänään hirveästi, mutta ne perataan huomenna aamusta läpi.

KooKoo on voittanut kauden 24 kotiottelustaan vain kahdeksan. Pistesaldo 50 pelatun ottelun jälkeen on 55 pinnaa ja sarjasijoitus neljästoista. Pudotuspeliviivaan - ja juuri Vaasan Sportiin - on matkaa kymmenen sarjapistettä.

- Kahdeksan kotivoittoa tähän mennessä on auttamatta liian vähän paitsi pisteiden valossa, myös sen takia, että katsojat ovat joutuneet pettymään liian monessa pelissä. Meillä on onneksi vielä kuusi kotipeliä aikaa näyttää luonteemme.

- Olen ollut Kouvolassa nyt viisi vuotta, joihin on kaikkiin mahtunut voittoja ja tappioita, iloja ja pettymyksiä. Pudotuspelipaikka näyttää tällä hetkellä haastavalta, mutta puheet luovuttamisesta voidaan tämän jengin kohdalla unohtaa. Pelaamme jokaisen jäljellä olevan pelin niin loppuun asti, kuin ikinä mahdollista.

Seuraavat kotiottelut:

Ti 14.2. KooKoo–Sport – osta liput!
To 16.2. KooKoo–Kärpät – osta liput!
La 25.2. KooKoo–Pelicans – osta liput!