Juutilainen ja Alikoski pilkkikisan voittoon

KooKoo haki viikonlopun KalPa-tuplapeleihin tuoretta ilmettä Käyrälammelta ja Tykkimäen Saunalta.

KooKoon vietti tiistaina normaalista poikkeavia aamutreenejä. Oranssimusta edustusjoukkue suuntasi Lumon Areenan sijaan Käyrälammelle ja vastikään avatulle Tykkimäen Saunalle.

Päivä alkoi parimuotoisella pilkkikilpailulla Käyrälammen jäällä ja jatkui Tykkimäen Saunalla avantouinnilla - ja tietenkin saunomisella.

Pilkkimisessä parhaiten menestyivät Mikko Alikosken ja Jan-Mikael Juutilaisen sekä Kari Lehtosen ja Jari Kauppilan parit. Alikoski-Juutilainen-duo nosti järvestä eniten kaloja - viisi ahventa - ja valmentajakaksikosta Lehtonen vastasi päivän suurimmasta yksilöstä.

- Hauska päivä! Pilkkiminen pitkästä aikaa oli yllättävänkin mukavaa puuhaa, etenkin kun kalojakin tuli jokunen. Edellisestä kerrasta olikin jo aikaa, hyökkääjä Jan-Mikael Juutilainen hymähti.

- Saunan tilat ovat kerrassaan erinomaiset! Olemme käyneet täällä muiden pelaajien kanssa avannossa aiemminkin, joten paikka oli tuttu. Kiuas on varmaan Suomen suurin!

KooKoon ulkomaalaispelaajista monille pilkkiminen oli uutta - vaikka järvet jäätyvät myös Kanadassa ja Yhdysvalloissa.

- Tykkäsin pilkkimisestä! Kalastan kesäisin paljon kotona Kanadassa, mutta tämä oli ensimmäinen kerta talvella. Ilma oli viileä, mutta oli mahtavaa kävellä keskellä järveä, tehdä reikiä jäähän ja kalastaa, kanadalaispuolustaja Ryan O’Connor hämmästeli.

Joukkue palaa Lumon Areenalle keskiviikkona harjoitusten muodossa ja tositoimiin päästään tulevana viikonloppuna kahden ottelun muodossa. KooKoo matkaa perjantaina Kuopioon KalPan vieraaksi ja lauantaina joukkueet iskevät yhteen uudelleen, tällä kertaa Lumon Areenalla.

Lauantain ottelu on KooKoon perinteinen, yleisölle ilmainen Mustaoranssi-peli.

Seuraavat kotiottelut:
La 28.1. klo 17:00 KooKoo–KalPa – yleisölle ilmainen Mustaoranssi-peli!
Ti 31.1. klo 18:30 KooKoo–Pelicans – osta liput!
Pe 3.2. klo 18:30 KooKoo–Tappara – osta liput!