Pe 18.1. 18:30 VS.

Jyväskylässä viimeinen vieraspeli

KooKoo matkaa lauantaina JYPin vieraaksi - ja edessä on täysin erilainen koetus kuin torstain SaiPa-murskavoitossa.

Liigan runkosarja lähestyy vääjäämättä kohti loppuaan. KooKoo pelaa lauantaina kauden viimeisen vierasottelunsa Jyväskylässä JYPiä vastaan.

Edellisessä ottelussa torstaina KooKoo murskasi vierasjäällä nuoren SaiPa-miehistön maalein 1–7. KooKoo nousi voitolla sarjassa sijalle 13, mutta pudotuspeliunelma on jo karannut. Joukkueella on vielä mahdollisuus nousta taulukossa Lukon ohi sijalle 12, kun runkosarjaa on jäljellä kahden ottelun verran.

- On tietysti aina mukavaa voittaa ja tehdä maaleja, joten torstain peli oli hyvä, KooKoon hyökkääjä Terry Broadhurst kertaa.

- Tiesimme SaiPan lähtökohdat, mutta emme ajatelleet niitä liikaa. Keskittyminen oli omassa tekemisessä, halusimme vain mennä sinne, pitää hauskaa ja yrittää voittaa.

Broadhurst hääri kapellimestarina SaiPa-voitossa, sillä jenkkihyökkääjä teki tehot 0+4. Myös muun muassa Oscar Eklund (1+2) ja Mikko Virtanen (1+2) kunnostautuivat.

- En muista milloin olisin viimeksi tehnyt neljää pistettä yhdessä pelissä. Joskus kyllä, mutta on siitä aikaa! Tämä oli ensimmäinen kerta pitkään, pitkään aikaan.

Huippukuntoinen JYP on lauantaina täysin erilainen haaste kuin loukkaantumisten riivaama SaiPa. Jyväskyläläisjoukkue on noussut vahvan kevään myötä sarjassa jo neljänneksi ja se taistelee jopa kakkospaikasta.

- Pelaamme todella hyvää joukkuetta vastaan ja erityisesti kotona JYP on ollut tosi hyvä. Se vaatii meiltä henkisesti ja fyysisesti hyvää valmistautumista. Meidän pitää olla valmiita kovaan työntekoon ja olla tehokkaita omissa paikoissamme. Pelistä tulee varmasti täysin erilainen kuin torstaina.

KooKoon kausi päättyy maanantaina kotiotteluun HPK:ta vastaan.

Seuraavat kotiottelut:

Ma 13.3. KooKoo–HPK – osta liput!