Kärkiseurat yhteistyössä kohti mainonnan nykyaikaa

Kouvolaan tulee kaksi led-mainostaulua KooKoon, KPL:n ja Kouvojen yhteistyön tuloksena.

KooKoon, Kouvolan Pallolyöjien ja Kouvojen pitkäaikainen yhteisprojekti etenee. Sokos Hotel Vaakunan taakse Sakaristontielle ja Lehtikaaren nurkkaukseen Kuusaantien varteen nousee keväällä kaksi suurta led-mainostaulua.

– Olemme jo parin vuoden ajan käyneet keskusteluja seurojen ja kaupungin kanssa hyvässä yhteistyössä. Matkan varrella on ollut muutamia muuttujia – eivätkä taulut ole kovin halpoja hankkia – mutta viimein saimme projektin tähän pisteeseen, kiittelee KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa.

– Kaupunki on toivonut seuroilta enemmän yhteistyötä ja kaupungille lisäarvoa tuovaa markkinointia. Torikadullakin ollaan varmasti tyytyväisiä, kun tämä toive toteutuu.

Led-taulut ovat reilun 10 neliömetrin kokoisia ja ne ovat toiminnassa 18 tuntia vuorokaudessa. Yhteen tauluun mahtuu kymmenen mainosta, jotka näkyvät kukin kerran minuutissa ja aina kuusi sekuntia kerrallaan. Mainostilaa myydään viikko-, kuukausi- ja vuosipaketteina.

Ota yhteyttä KooKoon myyntiin!

KooKoo, KPL ja Kouvot hankkivat, myyvät ja hallinnoivat tauluja yhdessä. Kolmen kimpassa tulot ja menot jaetaan tasan.

– Meillä kaikilla on omat laajat kumppaniverkostomme, jotka saavat tauluista itselleen uuden kanavan. Lisäksi taulut ovat muillekin yrityksille mahdollisuus oman markkinointinsa ohessa tukea kolmea SM-tason joukkuetta.

Tauluja on tarkoitus hankkia tulevaisuudessa mahdollisesti lisää.

– Meillä on nyt kaksi hyvää paikkaa, mutta totta kai mietimme tulevaisuuttakin koko ajan. Meidän taulujen hyvä puoli on se, että eurot jäävät paikallisen huippu-urheilun kehittämiseen eivätkä mene yksittäisten yritysten taskuun tai toisille paikkakunnille.