Kaakon Derby ja Suomi100-juhlaottelu – ”Tulee upea tapahtuma!”

Kauden kolmas Kaakon Derby pelataan erikoisteemalla, kun ottelu on KooKoon Suomi100-juhlaottelu.

Uusi viikko on KooKoolle kahden kotiderbypelin viikko, kun ensin Lumon Areenalla pelataan tiistaina Lappeenrannan SaiPaa ja perjantaina Lahden Pelicansia vastaan. SaiPa-peli on samalla KooKoon Suomi100-juhlaottelu, joten tunnetta ei tiistaina puutu!

KooKoo ja SaiPa ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti – sarja-avausviikonloppuna. Nuo ottelut olivat KooKoon kannalta menestyksekkäitä, sillä ensin SaiPa kaatui Lappeenrannassa 7–1 ja seuraavana päivänä Lumon Areenalla 4–2.

Yskähdellen kauden avannut naapuriseura on kauden aikana petrannut peliään rutkasti. Parhaimmillaan SaiPa nappasi seitsemän voittoa putkeen. Tällä hetkellä SaiPa on 45 pisteellä sarjassa 8. ja KooKoo kolme pistettä perässä sijalla 11. Tiistain peli on siis klassinen kuuden pisteen peli.

– Kyllähän SaiPa sytyttää Kouvolan poikaa aina. Nyt vielä erityinen juhlaottelu Suomen kunniaksi, niin tulee varmasti upea tapahtuma ja toivottavasti häkki olisi täynnä! SaiPa myös varmasti muistaa avausviikonlopun ja haluaa ottaa siitä revanssin – mitä me emme anna, KooKoo-hyökkääjä Mikko Virtanen kommentoi.

KooKoo pääsi viettämään rankan kolmen pelin viime viikon jälkeen vapaata viikonloppua, kun se ei pelannut lauantaina. Länsirannikon kiertueelta palattuaan KooKoo pelasi viikon kolmannen pelin perjantaina Jukureita vastaan. Jukurit kaatui Lumon Areenalle lukemin 4–2.

– Hyvä peli oli perjantaina – tai ei hyvä, mutta riittävän hyvä. Paljon jäi petrattavaa, mutta onneksi jätkät käänsivät voitoksi.

KooKoo tiedotti lauantaina juhlapaidan julkistuksen ohessa jatkosopimusuutisen, kun seuran oma kasvatti Mikko Virtanen jatkaa mustaoranssissa sotisovassa myös kaudella 2018–2019.

– Olen saanut hyvin vastuuta ja koen, että minulla on mahdollisuus tehdä Kouvolassa lopullinen läpimurto. Jo pikkujunnuna unelmoin Liigan pelaamisesta kasvattajaseurassa, joten onhan täällä hyvä olla, Virtanen kommentoi sopimusuutisen yhteydessä.

Virtanen on joutunut katsomaan muutaman pelin katsomon puolelta, kun hyökkääjä sai KalPa–pelissä pienen kolhun. Nyt sairasloma on takanapäin ja Virtanen palaa SaiPa-pelissä takaisin kokoonpanoon.

– Mukava on päästä takaisin. Muutaman pelin tosiaan joutui katselemaan sivusta, joten energiaa on nyt paljon. Joukkueessa on vähän poissaolohuolia, mutta sen ei saa antaa haitata tekemisessä. Muiden pitää vain ottaa steppi ylöspäin.

Seuraavat kotiottelut:

Ti 5.12. klo 18:30 Suomi100–juhlaottelu KooKoo–SaiPa – osta liput!
Pe 8.12. klo 18:30 KooKoo–Pelicans – osta liput!
Ti 19.12. klo 18:30 KooKoo–Lukko – osta liput!