Pe 25.1. 18:30 VS.

Kaakon Derby palaa Kouvolaan!

Kesän viimeinen Lumon Areenalla pelattava harjoitusottelu on herkkupala - KooKoo–SaiPa.

Mikä olisikaan komeampi tapa lopettaa kesäkausi harjoituspelien osalta kuin KooKoon ja SaiPan välinen Kaakon Derby?

- Mielenkiintoinen ja tunteita herättävä vastustaja ainakin, virnistää hyökkääjä Tomi Leivo, joka siirtyi KooKoohon täksi kaudeksi juuri SaiPasta.

- Innolla odotan jo Liigan alkua ja Kaakon Derbyjä!

KooKoo ja SaiPa ehättivät jo avaamaan derbykautensa viime viikonloppuna Imatralla, missä SaiPa oli parin maalin verran etevämpi. Molemmat joukkueet ovat uudistuneet viime kaudesta paljon, eikä Leivokaan saanut vielä täydellistä kuvaa lappeenrantalaisjoukkueesta.

 

- Yhden pelin perusteella on vaikea sanoa juuri mitään muutoksista, mutta onhan siellä tapahtunut paljon muutoksia pelaajistossa ja valmennuksessakin, eli varmasti pelisysteemi jonkin verran muuttuu.

Leivo teki KooKoon ainoan maalin tiistaina Lumon Areenalla, missä KooKoo isännöi Helsingin IFK:ta. Kotijoukkueen hyvästä esityksestä huolimatta IFK voitti pelin 1–3.

- Oma pelaaminen on ollut vielä vähän hakemista, mutta eiköhän se siitä lähde, kunhan uudet pelikaverit ja pelisysteemit tulevat enemmän tutuiksi. Luotto on kova.

- IFK-pelihän oli meiltä jo kelvollinen peli. Viimeistelyyn lisää tehokkuutta, niin perjantaista tulee hyvä päivä.

Lumon Areena tuli kahden edelliskauden aikana Leivolle tutuksi vierasjoukkueen pelaajana, mutta hiljalleen myös kotijoukkueen vaihtoaitio alkaa tuntua omalta.

- Kaukalossa on ainakin tilaa tarpeeksi! Se sopii meien liikkuvalle jengille hyvin.

KooKoo–SaiPa perjantaina 25.8. klo 18:30 Lumon Areenalla. Osta lippusi ennakkoon Ticketmasterista!