Kaikki mitä tarvitsee tietää perhepelistä

Tapaninpäivän on Lumon Areenalla perhepäivä, joka huipentuu KooKoon ja JYPin väliseen Liiga-matsiin.

Lumon Areenan joulurauha päättyy maanantaina, jolloin jäähalli täyttyy monenlaisesta normaalista poikkeavasta ohjelmasta: tapaninpäivä on perhepäivä! Illan Liiga-matsi KooKoo–JYP alkaa kello 17, mutta Lumon Areenan ovet avataan ensimmäisen kerran jo kello 14:45.

Lipunmyynti ja ovien aukeaminen:
Ticketmasterin verkkokauppa myy lippuja 24/7. Lumon Areenalta lippuja saa pääsisäänkäynnin lipunmyyntipisteestä kello 14:45 alkaen ja B- sekä C-ovien lipunmyyntipisteistä kello 16:00 alkaen. Pää- ja A-sisäänkäynnit aukeavat kello 14:45, B- ja C-sisäänkäynnit kello 16:00. Orpe- ja VMP-klubit aukeavat kello 15:30.

Yleisöluistelu:
Viime vuoden perhepelin tapaan kaikille lipunostaneille avoin yleisöluistelu on perhepäivän erikoisuus – hyödynnä ainutlaatuinen mahdollisuus luistella Lumon Areenan Liiga-jäällä! Lumon Areenan kaukalo on jaettu luistelussa kahtia: toisella puolella on KooKoo-jäätaitureiden ja toisella puolella KooKoon kiekkojunioripuolen vetämää ohjelmaa. Luistimet voi vaihtaa joko katsomossa tai pukukopissa numero yksi, johon on opasteet pää- ja A-sisäänkäynneiltä.

Yleisöluistelun KooKoo-pelaajat:
Yleisöluistelussa nähdään kello 15:00-15:15 viisi KooKoon edustusjoukkueen pelaajaa: Toni Hyvärinen, Mikko Jokela, Jan-Mikael Juutilainen, Mikko Virtanen sekä Arttu Pelli.

Luistimet ottelun aikana:
Ottelun ajaksi luistimet suositellaan vietäväksi esimerkiksi autoon, mutta ne voi omalla vastuulla säilyttää myös pukukopissa ja noutaa sieltä noin 15 minuuttia illan Liiga-ottelun päättymisen jälkeen. Huomioithan, että pukukoppiin ei pääse ottelun aikana.

Muu ohjelma:
Yleisöluistelun lisäksi tapahtuu muutakin: pomppulinna liikuttaa lapsia D-päädyssä, Go Go Girls järjestää kasvomaalausta ympäri Lumon Areenaa ja Tykkimäen Sirkuskoulu viihdyttää yleisöä B-katsomon takana ja kiertelee myös yleisön joukossa. Lisäksi lapsille jaetaan KooKoo-ilmapalloja A-katsomon takana.

Otteluisäntä:
Perhepelin otteluisäntänä toimii Viking Line, joka jakaa risteilyetukuponkeja 2000:lle ensimmäiselle katsojalle. Paikalla on myös Viking Linen maskotti Ville Viikinki ja A-puolen katsomon takana toimii normaalisti joka ottelussa auki oleva valokuvauspiste, josta voi voittaa ilmaisen risteilyn!

Ruokailu Lumon Areenalla:
Lumon Areenan kioskit palvelevat normaaliin tapaan, eli saatavilla on pizzaa, lihapiirakoita, nakkeja, makkaroita ja hot dogeja. Myös Orpe-klubi ja VMP-klubi ovat tuunattu perhepeliä varten erityishintaisiksi: aikuiset 40€/30€ (Orpe/VMP), 7–15-vuotiaat juniorit 20€/15€ ja 0–7-vuotiaat lapset (10€/7,5€). Hinta sisältää ottelulipun ja ruokailun klubilla. Jäljellä olevat paikat myydään pääsisäänkäynnin lipunmyyntipisteestä.

Avauskentälliset:
Molempien joukkueiden avauskentälliset ja ottelun tuomaristo saatetaan kentälle KooKoon F07-junioreiden toimesta.

Liiga-ottelu:
Illan kruunu on KooKoon ja jyväskyläläisen JYPin välinen Liiga-matsi. Joukkueet ovat sarjassa tasapisteissä – molemmilla on kasassa 41 pinnaa – joten ottelu on molemmille vähintäänkin tärkeä! KooKoo jyskyttää otteluun Liiga-historiansa pisimmässä viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Ohjelma:
14:45 Pääovien lipunmyynti aukeaa
14:45 Pääsisäänkäynti ja A-sisäänkäynti aukeavat
14:45 Fanishoppi ja A-kioski aukeavat
15:00 Yleisöluistelu Lumon Areenan jäällä
15:00–15:15 KooKoon edustusjoukkueen pelaajia yleisöluistelussa
16:00 Yleisöluistelu päättyy
16:00 Loput sisäänkäynnit, lipunmyyntipisteet ja kioski aukeavat
16:20–16:40 Liiga-ottelun alkulämmittely
16:59 Ville Viikinki pudottaa avauskiekon
17:00 Liiga-ottelu KooKoo–JYP alkaa
Ennen ottelua ja erätauoilla: pomppulinna, kasvomaalauksia, ilmapalloja, sirkusesityksiä!

Seuraavat kotiottelut:
Ma 26.12. klo 17:00 Perhepeli: KooKoo–JYP – osta liput! Osta myös ruokailu.
La 7.1. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!
Pe 13.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!