La 24.11. 17:00 VS.

Kausarimyynti alkoi – mikä muuttuu?

Halvemmat hinnat, uusi katsomokategoria, leveämpi ikäraja lapsille ja etuja myös työttömille sekä varusmiehille – ja niin edelleen!

KooKoon kausikorttimyynti uudelle Liiga-kaudelle 2018–2019 starttasi tiistaina. Uusi kausi tuo tullessaan monia uudistuksia kausikortti- ja lippuasioihin.

Lumon Areenan lohkojako uudistuu pitkien sivujen osalta aiemmasta. Vanha III-kategoria jakautuu kahtia III- ja IV-kategorioiksi: KooKoon puolustuspääty on jatkossa IV- ja hyökkäyspääty III-kategoriaa. Käytännössä muutos tarkoittaa, että KooKoon puolustuspäädyn paikat halventuvat selvästi.

Muutaman kauden tauon jälkeen kausikortteja myydään tulevalle kaudelle myös D-päätyyn. Toisaalta edelliskaudella kokeiltu kahden alarivin oma kategoria poistuu.

– Vaikka alarivien alennus poistuu, niin tuomme enemmän uusia vaihtoehtoja tilalle. Lumon Areenalla on paljon erilaisia ja erihintaisia vaihtoehtoja, joista jokainen varmasti löytää mieleisensä, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

Kausikortilla saat oman vakiopaikan Lumon Areenalta, stressittömän sisäänpääsyn, halvemman hinnan ja muita etuja – muun muassa viiden euron alennuksen KooKoo LIVE!:n pääsylipusta, euron alennuksen KooKoo-lounaasta sekä muita alennuksia esimerkiksi paikallisista ravintoloista.

– Ensi kaudella hyödynnämme myös mobiilikausikorttia entistä paremmin.

Opiskelijat saavat kausikortteihin ja pääsylippuihin tuntuvan alennuksen, kun jatkossa ne maksavat saman verran kuin lasten vastaavat. Esimerkiksi I-kategorian kohdalla opiskelijoiden kausikortin hinta putoaa jopa 399 euroa! Perusistumapaikoilla III- ja IV-kategoriassa pudotus on 199 euroa.

– Kautta linjan hintoja tarkastetaan hieman alaspäin sekä kausikorttien että yksittäisten pääsylippujen osalta.

Ensimmäistä kertaa myös työttömät ja varusmiehet saavat kausikorteista ja pääsylipuista alennuksen. Työttömyys tulee todistaa virallisella työttömyystodistuksella (esim. Kelan, työttömyyskassan tai TE-toimiston todistus) ja kuvallisella henkilöllisyyspaperilla. Lisäksi todistuksen tulee olla kuluvalla vuodella päivätty.

Lasten lippuja on aiemmin myyty 7–15-vuotiaille, mutta jatkossa lasten ikäryhmään kuuluvat kaikki 7–17-vuotiaat. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät jatkossakin sisään ilmaiseksi, mutta jatkossa he saavat myös ovelta pääsylipun ostavan aikuisen seurassa istumapaikkalipun maksutta.

– Lapset ja lapsiperheet ovat meille tärkeä kohderyhmä, jolle olemmekin jo koettaneet kehitellä uusia virikkeitä esimerkiksi Topi-tiikerin ja Leikkilän kautta.

SaiPa-, Pelicans- ja IFK-ottelut ovat jatkossakin hieman muita pelejä arvokkaampia. Niissä peleissä kaikkien irtolippujen hintoihin lisätään kolme euroa.

– Yksittäisten ottelujen pääsylippujen ostaminen kannattaa tehdä etukäteen Ticketmasterin verkkokaupasta, sillä lippu sieltä ostettuna on kolme euroa ovelta ostettua lippua edullisempi.