Kausikortit ovat valmistuneet – nouda omasi!

Uuden kauden lähestyminen näkyy myös kausikorttien valmistumisena! Katsomolohkojen numerointi kääntyy päälaelleen.

KooKoon kausikortit Liiga-kaudelle 2017–2018 ovat valmistuneet ja noudettavissa KooKoon toimistolta. Toimisto palvelee Lumon Areenan toisessa kerroksessa (Topinkuja 1, 45100 Kouvola) vielä tämän viikon kello 9-16 ennen hiljentymistä heinäkuun ajaksi kesälomalle.

Oman kausikorttinsa voi noutaa toimistolta myös elokuussa tai harjoituspeleissä Lumon Areenan pääaulan varattujen lippujen pisteestä. Kausikorttiinsa postituksen tilanneiden kausikortit toimitetaan elokuun ensimmäisellä viikolla.

Ensi kauden uutuuksia – mobiilikausikortteja – saadaan niin ikään odottaa elokuun ensimmäiselle viikolle saakka. Kausikorttilaiset saavat silloin tekstiviestitse linkin, josta pääsevät lataamaan Lompakko-sovelluksen ja oman kausikorttinsa.

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn ja seisoma- tai istumapaikkaan kaikkiin KooKoon kotijäällä pelattaviin harjoitus- ja runkosarjaotteluihin. Lumon Areenalla pelataan elokuussa kaksi harjoitusottelua ja Liigan runkosarjassa 30 matsia.

Jos et vielä ole kausikorttilainen, niin tilaa oma pääsylippusi oranssimustaan sisäpiiriin KooKoo-shopista!

Alun perin kausikorttien piti valmistua jo touko-kesäkuun taitteessa, mutta asia venyi, katsomolohkojakoa hiottiin vielä uudelleen: A-, B- ja D-katsomoiden numerointi lähtee nyt vastakkaiseen suuntaan kuin aiemmin. Esimerkiksi vanha A1-katsomo on jaettu kahdeksi lohkoksi A9 ja A10.

- Penkki- ja lohkonumerot ovat aiemmin kulkeneet vastakkaisiin suuntiin, joten päädyimme korjaamaan tämänkin nyt, kun lohkojakoa uusitaan muutenkin. Penkki numero yksi löytyy nyt katsomolohkosta yksi, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

Kausikorttilaiset nauttivat tulevalla kaudella etuoikeutettua asemaa myös Lumon Areenan ulkopuolella.

Halvemman hinnan, stressittömän sisäänpääsyn ja oman tutun paikan lisäksi kausikorttilaiset saavat erilaisia etuja oranssimustien yhteistyökumppanien luona esimerkiksi Manskin ja Veturin Subway-ravintoloissa sekä uutuutena Veturin Arnoldsissa!

Arnoldsista saa elokuun alusta alkaen KooKoon mobiilikausikorttia näyttämällä Original-donitsin ja pienen juoman (kahvi/limu) hintaan neljä euroa.

Kausikorttilaisten edut 2017–2018:

* KooKoo-lounas –1 euro
* KooKoo LIVE:n liput –5 euroa
* Lumon Areenan fanishop -10%
* Subway Manski ja Veturi: Hanajuoma kaupan päälle 30cm Subi-leivän ostajalle
* Kouvolan Rengaspalvelu: -10% normaalihintaisista Kumho Tyres -renkaista
* Arnolds Veturi: Original-donitsi ja pieni juoma (kahvi/limu) 4 euroa
* Ruutu+ Viihde & Urheilu -palvelu 12 kuukauden tilaukseen 14,95€/kk
* Kauden aikana muita vaihtuvia etuja