Kausikortteihin lisää etuja!

Tampereen Ilves liittyy kausikorttilaisten lippuvaihtoon ja Kouvolan sekä Kotkan Amarillot tarjovat kausikorttilaisille alennusta.

KooKoon kausikortilla saatu etuvalikoima kasvaa taas kahdella lisäedulla, joista toinen koskee kaikkia mobiilikausikortin lataajia ja toinen rajoitetusti I- & II-kategorioiden kausikorttilaisia.

Kausikorttilaiset saavat tulevallakin kaudella Kouvolan ja Kotkan Amarilloista 10% alennuksen ravintolalaskun loppusummasta. Etu ei koske alkoholi- eikä tupakkatuotteita ja se on saatavilla vain mobiilikausikortilla.

Mobiilikausikortti on tämän kauden maksuton uutuus, jonka myötä perinteistä kausikorttia ei tarvita enää välttämättä lainkaan! Kortilla pääsee peleihin perinteisen kortin tavoin ja sitä näyttämällä saa monenlaisia etuja muun muassa KooKoo-lounaasta, Lumon Areenan fanishopista ja eri KooKoon yhteistyökumppaneiden luota.

Kaikki kausikorttilaiset saavat kevään aikana puhelimeensa linkin, jonka kautta voivat ladata mobiilikausikortin itselleen.

Amarillo-edun lisäksi tuleva toinen lisäetu on Tampereen Ilveksen liittyminen mukaan seurojen kausikorttilaisten lippuvaihtoon.

I- ja II-kategorioiden kausikorttilaisille tarjotaan uudella Liiga-kaudella ennen näkemätön etu, kun he saavat kausikortilla pääsylippuja myös vieraspeleihin. Liiga-perheen yhteisessä lippuprojektissa on mukana seitsemän seuraa: KooKoo, SaiPa, Pelicans, TPS, Ässät, Lukko ja viimeisimpänä mukaan liittynyt Ilves.

KooKoon kausikorttilaisilla on Lappeenrannan otteluihin on 50 istumapääsylipun ja muille mukana oleville paikkakunnille 100 istumalipun kiintiö.

Lippuvaraukset on tehtävä kaksi arkipäivää ennen ottelua oman joukkueen toimistolle, joka tekee varaukset vieraspelin kotijoukkueelle. Liput noudetaan ennen ottelua vieraspelipaikkakunnan jäähallilta henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Huomaathan myös, että Hullun huhtikuun tarjoushinta - 250 euroa - on voimassa enää tämän viikon!

Mobiilikausikorttiedut kaikille:

* KooKoo-lounas –1 euro
* KooKoo Piknikin liput –5 euroa per päivä
* KooKoo LIVE!:n liput –5 euroa
* Lumon Areenan fanishop -10%
* Subway Manski ja Veturi: Hanajuoma kaupan päälle 30cm Subi-leivän ostajalle
* Kouvolan Rengaspalvelu: -10% normaalihintaisista Kumho Tyres -renkaista
* Kouvolan ja Kotkan Amarillo: -10% ravintolalaskun loppusummasta (ei alkoholi, tupakka)
* Ruutu+ Viihde & Urheilu -palvelu 12 kuukauden tilaukseen 14,95€/kk
* Kauden aikana muita erikoistarjouksia!
 

I- & II-kategorioiden kausikorttilaisten lisäedut:

* Yhteensä 100 pääsylipun kiintiö KooKoon vieraspeleihin Lukkoa, Ässiä, TPS:ää, Pelicansia ja Ilvestä vastaan.
* Yhteensä 50 pääsylipun kiintiö KooKoon vieraspeleihin SaiPaa vastaan.

OSTA ISTUMAKAUSIKORTTI TÄSTÄ!

OSTA SEISOMAKAUSIKORTTI TÄSTÄ!