Kesäavauksesta vaasalainen pannukakku

KooKoon kesän ensimmäinen harjoituspeli ei sujunut lainkaan toivotusti. Sport oli kotonaan tyly vastustaja.

Kesäkauden ensimmäinen matsi oli KooKoolle perin hankala. Kotijoukkue Vaasan Sport löylytti lähes 1700-päisen vaasalaisyleisön edessä taululle lukemat 7–1 (4–0, 1–0, 2–1).

- Peli oli sellainen kuin tuloskin. Rehellisesti sanottuna ilonaiheet olivat aika vähissä, KooKoon valmentaja Simo Mälkiä tunnusti.

- Turha tulosta on sen enempää tuijottaa tai mököttää.

Sport esiintyi mallikkaasti jo viime viikonlopun Pitsiturnauksessa ja jatkoi kotiavauksessaan hyvää peliä. Oranssimustien iltapuhde mureni avauserään, jonka aikana Sport karkasi neljän maalin karkumatkalle. Kotijoukkue teki ensimmäisen ylivoimalla ja sen jälkeen vielä kolme osumaa tasakentällisin.

- Mehän itse asiassa aloitimme hyvin, mutta sitten tuli vähän halpa jäähy ja vähän halpa ylivoimamaali, joka lamautti meidät täysin. Olimme erän loppuun asti ihan vastaantulijoita.

Kotijoukkue osui toisessa erässä kertaalleen ja kolmannessa vielä kahdesti. Hyökkääjä Miikka Pitkänen rikkoi KooKoon kuparisen minuuttia ennen päätössummeria. Syöttöpisteen Pitkäsen osumaan sai KooKoon 16-vuotias puolustajalupaus Peetro Seppälä.

Ottelu oli sekä Seppälälle että KalPasta siirtyneelle Pitkäselle ensimmäinen KooKoon edustusjoukkueessa.

- Huomasi kyllä, että tämä oli meidän ensimmäinen pelimme. Joukkueet menevät eri tahdissa ja eri vaiheessa omalla polullaan. Nyt meilläkin on peli alla, eli huomenna olemme varmasti parempia.

- Emme päässeet pelillisiin asioihin kiinni kuten olisimme halunneet, mutta onneksi heti huomenna on uusi matsi.

KooKoo-maalilla Samu Perhonen torjui 23 kertaa kun virkaveli Mika Järvinen joutui venymään kiekon tielle 31 kertaa.

KooKoo pelaa seuraavan ottelunsa heti torstaina Porissa Ässiä vastaan.