Pe 25.1. 18:30 VS.

Kesäkausi päättyi hyvään esitykseen

Hyvästä suorituksesta huolimatta KooKoo taipui kenraaliharjoituksessa jatkoaikatappioon.

KooKoo pelasi kesän viimeisen Liiga-kauteen valmistavan harjoitusottelunsa torstaina Tanhuvaarassa. Vierasjoukkue hallitsi ottelua Jukureita vastaan mielin määrin, mutta kärsi tehottomuudesta ja jäi 3–2-jatkoaikatappioon.

- Pelaamme aina voitosta ja tuloksesta. Jos tappio ei harmittaisi, niin olisi väärässä paikassa, mutta silti nyt on pakko sanoa, että pitää olla kärsivällinen ja nähdä myös tuloksen taa, miten hyvin pystyimme pelaamaan, KooKoon valmentaja Simo Mälkiä puntaroi.

- Tämä oli mielestäni selvästi meidän paras harjoituspeli. Olen erityisen tyytyväinen siihen, miten hyvin puolustimme. Vastustajan paikat olivat tosi vähissä. Ja kun puolustat hyvin, niin paikkoja aukeaa myös toiseen päähän.

KooKoon maalilla Juha Järvenpää selvisi iltapuhteesta 10 torjunnalla, kun Jukurien virkaveli joutui venymään kiekon tielle 25 kertaa.

Erityisesti ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat KooKoon näytöstä, mutta lukuisista maalipaikoista verkko heilui vain kahdesti. Avauserässä Tomi Leivo iski kiekon reppuun päätypelin päätteeksi ja toisessa erässä Jyri Niemi tälläsi kiekon siniviivalta voimalla häkkiin. Siim Liivik teki hyvän esityön avausmaaliin ja toinen syöttöpiste merkattiin Eero Savilahdelle. Leivo vietti kahden pisteen iltaa syötettyään Niemen osuman.

Kahden erän jälkeen peli oli silti vieraille vain 1–2, kun Jukurien Janne Ritamäki onnistui toisessa erässä rangaistuslaukauksesta. Kotijoukkue iski pelin tasoihin viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä ja 3–2-voittomaali syntyi jatkoajan ensimmäisellä minuutilla.

- Varsinkin kaksi ensimmäistä erää olivat suorastaan loistavaa pelaamista. Yksi tiplu siellä kävi, mistä tuli rangaistuslaukaus. Viimeiseen viiteen minuuttiin ei myöskään voi olla kovin tyytyväinen.

Ottelu oli KooKoon viimeinen valmistava ottelu. Ensi viikon perjantaina ja lauantaina on edessä jo perinteinen kauden aloittava #KaakonDerby-tupla SaiPaa vastaan. Perjantaina pelataan Lappeenrannassa ja Lumon Areenan avauspeli on ohjelmassa lauantaina 9. syyskuuta.

- On selvää, että jos pystymme pelaamaan 60 minuuttia niin hyvin kuin tänään ja olemaan pikkuisen tehokkaampia hyökkäyspäässä, niin voittoja ja pisteitä alkaa tippua.

Runkosarjan kotimatsien lipunmyynti alkaa Ticketmasterin kanavissa perjantaina 1. syyskuuta kello 10!