Kesän viimeistä viedään

KooKoo pelaa Liiga-kauden kenraaliharjoituksensa torstaina Tanhuvaarassa.

Oranssimustien kesän kahdeksas ja samalla viimeinen harjoitusottelu on käsillä torstaina, kun KooKoo matkaa Tanhuvaaraan Mikkelin Jukurien vieraaksi. Joukkue on työstänyt arkea kuukauden päivät ja Liiga-avaus on nurkan takana.

- Harjoituspelit ovat menneet nousujohteisesti ja olemme parantaneet koko ajan. Sitä haetaan Jukurit-matsistakin. Pelin pitääkin kehittyä koko ajan kauden aikanakin, jotta voitamme tasaisesti pelejä, linjaa KooKoo-hyökkääjä Miikka Pitkänen.

- En vielä jännitä, mutta odotan kyllä jo innolla! Eiköhän hyvä pieni jännityskin iske päälle, kun avauspeli lähestyy. Pelaamisemme on kehittynyt ihan suunnitellusti sitä mukaa, miten olemme päässeet käymään asioita läpi ja harjoittelemaan.

Kuluva kesä on ollut Pitkäselle poikkeuksellinen. Ensin tuli muutto kotikaupungista Kuopiosta Kouvolaan ja myös Suomen armeija on tuonut kesään omat mausteensa.

- Armeijan kävin kesällä, tai olen itse asiassa siellä vieläkin, mutta nyt urheilukomennuksella. Sanotaan näin, että jo käytännön syistä olisin viettänyt kesän mielummin ilman armeijaa, mutta ei se kamalaa ollut. Nyt se on alta pois ja pääsee taas keskittymään täysillä lätkään!

- Olen kuitenkin pystynyt harjoittelemaan koko ajan hyvin, eli mies on tikissä kun kausi alkaa.

Kenraaliharjoituksen vastustaja Jukurit on Pitkäselle tuttu vastustaja, sillä hyökkääjä pelasi viime kaudella KalPassa – mikkeliläisten ”paikallisvastustajassa.” Kuudessa keskinäisessä matsissa syntyi tehot 1+2.

- Jukurit oli ainakin viime kaudella työteliäs joukkue, joka painaa kovasti hommia illasta toiseen. He kääntävät nopeasti kiekonriistoista, joten meidän täytyy olla huolellisia kiekon kanssa.

KooKoo matkaa Tanhuvaaraan koko miehistön voimin, eli myös sivussa olevat pelaajat lähtevät paikan päälle.

- Joukkueessa on päällä hyvä ja luottavainen meininki. Hallille on tosi mukava tulla joka päivä, kun kaikki ovat sitoutuneita, hyväntuulisia ja nauttivat duunista. Meidät muualta tulleet on otettu hyvin vastaan ja kaikki odottavat innolla sarja-avausta.