Pe 25.1. 18:30 VS.

Keskiviikkona kuuden pinnan kotimatsi

KooKoo ja Tampereen Ilves kohtaavat keskiviikkona Kouvolan Lumon Areenalla. Pisteet ovat molemmille joukkueille erittäin tarpeen.

Liigan runkosarja on kääntynyt loppusuoralle ja kamppailu pudotuspelipaikoista kiivastuu entisestään! KooKoo on helmikuun alussa vielä tukevasti mukana kisassa. Oranssimustien osalta runkosarjaa on pelaamatta 13 ottelua.

Taistelu kymenlaaksolaiskiekkoilun historian ensimmäisestä Liiga-tason pudotuspelipaikasta jatkuu keskiviikkona kotipelillä Tampereen Ilvestä vastaan. Peli on pudotuspeliunelman kannalta molemmille tärkeä.

- Molemmat kaipaavat pisteitä, jos aikovat pudotuspeleihin päästä. Kolme pistettä olisivat kullanarvoisia, mutta kovan työn saamme niiden eteen tehdä. Työnteon pitää olla samalla tasolla kuin SaiPa-peleissä, niin voimme pärjätä, KooKoo-kapteeni Ari Vallin pohtii.

KooKoo kohtasi viikonloppuna SaiPan kahdesti voittaen kotipelin 3–2 ja häviten vieraissa niukasti 2–1. Molemmissa peleissä oranssimustien esitys oli hyvä, samoin kuin alkuviikon kahdessa HIFK:ta vastaan kärsityssä 3–2-tappiossa.

- Jos kärkijoukkueita vastaan pystyy taistelemaan voitosta illasta toiseen, niin työmoraali on ollut hyvä. Samaa vaaditaan myös Ilvestä vastaan. Maalintekoon kun saadaan vielä ripaus lisää tehokkuutta, niin hyvä tulee.

SaiPa-kotipeli oli Vallinin juhlaa, sillä mies sai täyteen 700 pelattua Liiga-kamppailua ja täräytti sen kunniaksi vieläpä kauden avausmaalinsa!

- Tammikuu oli ja meni. Silloin on yleensä maalit tehty, eli nyt jatkossa vaan hyökkääjille kiekkoa, pakki naurahtaa tyynesti.

KooKoo lähtee keskiviikon kotimatsiin sarjataulukon 11. sijalta, eli juuri pudotuspeliviivan alapuolelta. Joukkueen sisällä tilanne tiedostetaan, mutta sen ei anneta vaivata. Ilves majailee kahdeksan pisteen päässä sijalla 14.

- Me olemme pelanneet playoffeja jo hetken aikaa, mutta emme voi ajatella kuin yhtä peliä kerrallaan. Tiedostamme, että jokainen matsi ja jokainen piste on meille tärkeä. Yritetään raapia niin paljon pinnoja kuin vain on mahdollista.

- Liikaa ei parane tuijotella sarjataulukkoa tai miettiä, että ollaanko pudotuspeliviivan ylä- vai alapuolella. Pelaamme matsin kerrallaan ja teemme kaikkemme pudotuspelitavoitteen saavuttamiseksi. Maaliskuun puolivälissä nähdään miten kävi.

KooKoo ja Ilves ovat kohdanneet kauden aikana kahdesti. Ilves voitti Kouvolassa jatkoajalla 1–2, mutta KooKoo kuittasi Tampereella lukemin 2–4.

SEURAAVA KOTIOTTELU:
Ke 3.2. klo 18:30 KooKoo–Ilves – osta liput!