Pe 25.1. 18:30 VS.

Kolme pinnaa myös Lahdesta – täydellinen viikonloppu!

KooKoo nousi lauantaina upeasti täyteen kolmen pisteen voittoon vierasottelussa Lahden Pelicansia vastaan.

KooKoo sinetöi lauantaina Lahdessa täydellisen viikonloppunsa, kun se kaatoi Pelicansin kolmen pisteen arvoisesti 3–4 (1–0, 2–2, 0–2). Joukkue kiri päätöserässä Kai Kantolan ja Terry Broadhurstin läpiajomaaleilla rinnalle ja ohi.

- Olihan tuo hieno matsi! Ja aika kiva nousu lopussa. Joskus näinkin päin, kun teemme töitä ja uskomme asiaamme, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola kiteytti.

Broadhurstin voittomaaliksi jäänyt 3–4-osuma syntyi vain kaksi minuuttia ennen päätössummeria. Jenkkihyökkääjä oli loppukirin arkkitehti, sillä hän myös syötti Kantolan läpiajoon, josta järkälehyökkääjä teki 3–3-tasoituksen.

Kenties illan suurin KooKoo-sankari löytyi silti tolppien välistä, sillä Leland Irving torjui ottelussa peräti 43 kertaa.

Pelicans meni avauserässä 1–0-johtoon, mutta KooKoo tuli Josh Greenin onnenkantamoisella ja Juha-Pekka Haatajan ylivoimasijoituksella toisessa erässä 1–2-johtoon. Pelicans teki erän lopussa kaksi nopeaa maalia ja kirmasi niiden turvin päätöserään maalin johdossa.

Kantolan tasoitus kuusi minuuttia ja Broadhurstin voitto-osuma kaksi minuuttia ennen ottelun päättymistä ryöstivät kuitenkin illan kouvolalaisille.

- Ensimmäinen erä oli meiltä vaisu. Kone ei meinannut lähteä käyntiin, ja Pelicans rytmitti peliä monipuolisesti. Vaikka teimme toisessa erässä kaksi maalia, niin kyllähän Leland piti meidät hengissä.

- Kolmanteen erään kavensimme rosteria ja joukkue huokuikin sitoutumista ja heittäytymistä pelille. Pelaajat paransivat suorittamisen tasoa, pääsimme paremmin peliin kiinni ja saimmekin luotua muutaman todella hyvän maalipaikan.

KooKoo kaatoi perjantaina JYPin Kouvolassa 5–2 ja nyt Pelicans kaatui Lahdessa niinikään varsinaisen peliajan puitteissa. Joukkue voitti ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaksi peräkkäistä ottelua täysien pistepottien arvoisesti.

- Joukkue herättää koko ajan positiivisia signaaleja tekemisellään ja sitoutumisellaan. Yhdeksän tehtyä maalia kahteen peliin on aika paljon.

Ja paljon on myös kuusi pistettä kahdesta ottelusta.

- On toki, on toki. Suoritus on kuitenkin ennen kaikkea se ykkösasia, jota haemme. Meidän on uskallettava pelata ja pelata koko ajan paremmin ja paremmin. Hyvä suorittaminen takaa pisteitä myös jatkossa.

KooKoo jatkaa takaa-ajoaan keskiviikkona Lumon Areenalla pehmolelupelillä, johon vieraaksi saapuu samoilla sijoilla keikkuva Rauman Lukko.

Seuraavat kotiottelut:
Ke 14.12. klo 18:30 Pehmolelupeli: KooKoo–Lukko – osta liput!
Ma 26.12. klo 17:00 Perhepeli: KooKoo–JYP – osta liput!
La 7.1. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!