KooKoo Hall of Fame avataan lauantaina

KooKoo aateloi tulevana lauantaina 13 entistä toimijaansa uuteen KooKoo Hall of Fameen.

50-vuotisjuhlakauttaan viettävä KooKoo avaa lauantain juhlaottelussa KooKoo Hall of Famen, joka on kunnianosoitus kouvolalaisen jääkiekkoilun uranuurtajille ja pitkäaikaisille KooKoo-toimijoille.

Kunniagalleriaan valitaan KooKoolaisia, jotka ovat erityisen merkityksellisesti vaikuttaneet seuran kehitykseen ja kasvuun joko pelaajina, valmentajina tai taustavaikuttajina.

- Hall of Famen perustamisella haluamme muistaa ja kunnioittaa henkilöitä, jotka ovat toiminnallaan auttaneet meitä pääsemään tähän tilanteeseen, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa perustelee.

- Seuran 50 vuoteen mahtuu paljon hienoja ihmisiä, urheilutekoja ja menestystä, mutta toki myös tappio karvasta kalkkia ja vaikeita aikojakin on nähty. Tällä hetkellä KooKoo on vahva ja perinteinen kiekkoseura.

Hall of Fame avataan lauantain 50-vuotisjuhlaottelussa KooKoo-TPS. Liigaottelun ensimmäisellä erätauolla paljastetaan Hall of Famen 13 ensimmäistä jäsentä. Aateloitavien joukossa on kymmenen entistä pelaajaa tai valmentajaa sekä kolme taustatoimijaa.

Julkistamistilaisuus alkaa ensimmäisen erätauon puolivälissä mediakuutiolla. Saavu siis ajoissa takaisin katsomoon! Hall of Fame -seinä rakentuu Lumon Areenalle lähiviikkoina.