KooKoo LIVE! perjantaina Lumon Areenalla!

Laura Voutilainen, Lauri Tähkä ja Popeda rokkaavat perjantaina Lumon Areenan lavalla KooKoo LIVE! -musiikkitapahtumassa.

Kouvolan Lumon Areena muuntautuu perjantaina jäähallista musiikillisen ilosanoman näyttämöksi, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä KooKoo LIVE! ottaa areenan haltuunsa.

Lavalle nousevat vuorollaan Vain Elämää -sarjasta tutut valtakunnan huippunimet Laura Voutilainen ja Lauri Tähkä sekä 40-vuotisjuhlakiertuettaan vetävä takuuvarma hittikone Popeda. On Morsianta ja Poltetta, Kersantti Karoliinaa ja Kuumaa kesää.

– Ennakkolipunmyynti kertoo, että LIVE!:n kattaus on iskenyt kymenlaaksolaisiin hyvällä tavalla. Ja miksei olisi iskenyt, ovathan kaikki kolme tällä hetkellä kovassa huudossa, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

Tapahtuman aikataulu on viilattu lopulliseen muotoonsa: ovet avataan kello 19:00, Laura Voutilainen aloittaa kello 20:00, Lauri Tähkä kello 22:00 ja Popeda kello 00:00. Valomerkki kajahtaa ilmoille lauantain puolella kello 01:30.

Permanto on anniskelualuetta, katsomot eivät. Tapahtumassa on maksullinen narikka.

LIVE!:n lipunmyynti tapahtuu ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupassa ja KooKoon toimistolla, mutta tapahtumaan myydään lippuja myös perjantaina Lumon Areenan pääsisäänkäynnillä.

Liput maksavat ennakkoon 34 euroa ja ovelta ostettuna 39 euroa. KooKoon kausikorttilaiset saavat sekä ennakko- että ovilipuista viiden euron alennuksen, eli heille hinta on ennakkoon 29 euroa ja ovelta 34 euroa. Kausikorttilaisten ennakkoetuhinta on saatavilla vain KooKoon toimistolta ostettuihin lippuihin.

Lumon Areenan 12 hengen aitiot ja VMP-klubi ovat jo loppuunmyytyjä. Yläkerran Orpe-klubille on jäljellä enää 36 paikkaa: tilaa omasi 79 euron (+alv) hintaan TÄSTÄ!