KooKoo LIVE! tulee taas – marraskuussa huippukattaus!

Musiikkitapahtuma KooKoo LIVE! järjestetään taas marraskuussa Lumon Areenalla.

Kouvolan Lumon Areena muuntautuu jälleen marraskuussa musiikkiareenaksi, kun KooKoo LIVE! järjestetään toista kertaa. KooKoo LIVE!:n lavalla nähdään perjantaina 9. marraskuuta kolme kotimaista eturivin tähteä.

Ensimmäinen artisti julkaistaan keskiviikkona!

– Viime marraskuun KooKoo LIVE! oli kaikkinensa onnistunut kokonaisuus, jolle halusimme ehdottomasti jatkoa. Lumon Areenalla on hyvät puitteet paitsi jääkiekko- myös muunlaisen viihteen tarjoamiseen, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

KooKoo LIVE! järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuoden marraskuussa. Tuolloin Lumon Areenalla nähtiin Lauri Tähkä, Laura Voutilainen sekä Popeda.

– Tämänkertainen artistikattaus kiinnostaa varmasti tasaisesti kaikkia ikäryhmiä. Kaikki nimet julkaistaan ennen lipunmyynnin alkamista, eli edessä on jännittäviä päiviä.

Lipunmyynti KooKoo LIVE!-tapahtumaan alkaa Ticketmasterin kanavissa tänä perjantaina 30. maaliskuuta kello 10!

Pääsylippuja myydään sekä permannolle (K18) että istumakatsomoihin. Toisin kuin edellisvuoden musiikkitapahtumissa, lipuilla ei voi tänä vuonna ”surffata” alueelta toiseen.

Permantolippujen hinta on ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta ostettuna 39 euroa ja muuten 44 euroa. Istumakatsomoiden hinta on Ticketmasterin verkkokaupassa 34 euroa ja muuten 39 euroa.

KooKoon kausikorttilaiset saavat pääsylipuista viiden euron alennuksen! Tarjoushinta on voimassa vain KooKoon toimistolta ostettuihin lippuihin.

VIP-liput Orpe-klubille maksavat 79 euroa (+alv) ja aitiot 12 hengelle 1250 euroa (+alv) sekä 24 hengelle 2500 euroa (+alv). Aition hinta sisältää aitiovuokran ja konserttiliput.