KooKoo LIVE! tuo Lauran, Laurin ja Popedan Kouvolaan!

Lumon Areenalla rokataan Laura Voutilaisen, Lauri Tähkän ja Popedan tahtiin marraskuussa. Lipunmyynti alkaa tiistaina.

Uusi musiikkitapahtuma KooKoo LIVE! tuo 3. marraskuuta Lumon Areenalle kolmen kovan artistin kattauksen, kun lavalle nousevat vuorollaan Laura Voutilainen, Lauri Tähkä sekä Popeda. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa Ticketmasterin kanavissa tiistaina 18. huhtikuuta kello 10.

Laura Voutilainen ja Lauri Tähkä ovat tuttuja TV-sarjasta Vain Elämää. Laura on mukana sarjan tämän kevään uudella tuotantokaudella ja Lauri hurmasi ohjelmassa viime syksynä. Takuuvarma elämyskone Popeda ei esittelyjä kaipaa!

Kolmikko nousee Lumon Areenan esiintymislavalle ensimmäistä kertaa järjestettävässä KooKoo LIVE!-musiikkitapahtumassa perjantaina 3.11.2017.

- Olemme aiemminkin järjestäneet satunnaisesti musiikkitapahtumia, mutta KooKoo LIVE!-brändistä on tarkoitus tehdä jatkuva. Ensimmäisen LIVE!:n kattaus on mielestäni erittäin hyvä, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa riemuitsee.

KooKoo LIVE! on kouvolalaisorganisaatiolle kaivattua liiketoiminnan laajentamista.

- Liigan runkosarja kestää 30 kotiottelun verran ja sen jälkeen kaikki on kysymysmerkin alla, eli sen varaan ei voi pelata. Lumon Areena on mahtavan monipuolinen ja tällaisten isojenkin konserttien järjestäminen onnistuu vaivattomasti, joten musiikkipuoli on meille luontainen lisä, toimitusjohtaja Välimaa sanoo.

Liput maksavat ennakkoon 34 euroa ja ovelta ostettuna 39 euroa. KooKoon kausikorttilaiset saavat sekä ennakko- että ovilipuista viiden euron alennuksen, eli heille hinta on ennakkoon 29 euroa ja ovelta 34 euroa. Kausikorttilaisten ennakkoetuhinta on saatavilla vain KooKoon toimistolta ostettuihin lippuihin.

VIP-liput Orpe-klubille maksavat 89 euroa (+alv) ja aitiot 12 hengelle 1250 euroa (+alv) sekä 24 hengelle 2500 euroa (+alv). Aition hinta sisältää aitiovuokran ja konserttiliput.

Lumon Areenalla nautitaan musiikkielämyksistä myös ennen marraskuuta, sillä KooKoo Piknik järjestetään jäähallissa kesäkuussa. Aiemmin Vaakuna Piknikinä tunnettu tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Lumon Areenalla 15.–17. kesäkuuta.

Piknikin lavalle nousee torstaina maan ykköskoomikoiden huikea The Comedians, perjantaina Antti Tuisku, JVG ja Pete Parkkonen sekä lauantaina Popeda, Virve Rosti ja Menneisyyden vangit sekä Michael Monroe.

KooKoo LIVE! pe 3.11.2017:

19.00 Ovet avataan
20.00 Laura Voutilainen
21.45 Lauri Tähkä
23.00 Popeda
01.30 Ovet suljetaan

Liput:

Ennakkoon 34 euroa (KooKoon kausikortilla 29 euroa)
Ovelta 39 euroa (KooKoon kausikortilla 34 euroa)
Orpe-klubi 89 euroa (+alv)

Aitiot:

Aitio 12 hengelle 1250 euroa (+alv)
Aitio 24 hengelle 2500 euroa (+alv)