KooKoo-lounas alkaa ensi viikolla!

Lumon Areenan Orpe-klubilla tarjoillaan ensi viikon tiistaista lähtien KooKoo-lounasta.

Miltä kuulostaisi maittava kotiruoka ja mahdollisuus katsoa KooKoon harjoituksia sekä tavata Liiga-pelaajia? KooKoo-lounaalta!

Lumon Areenan Orpe–klubilla tarjoillaan KooKoo-lounasta tiistaista 1.8. alkaen. Lounas on katettu arkisin kello 10:30-14:00. Tarjolla on joka päivä kaksi lämmintä ruokaa, keitto, monipuolinen salaattipöytä sekä kahvi ja jälkiruoka.

- Kaikki ruuat valmistetaan Lumon Areenan omassa keittiössä. Meillä ei tarjota minkäänlaisia eineksiä tai lämmitettyjä puolivalmisteita, ravintolapäällikkö Erkki Syrjänen lupaa.

- Eikä meillä edes ole mikroa koko keittiössä!

Lounaan hinta on yhdeksän euroa ja KooKoon kausikorttilaisille kahdeksan euroa.

Orpe-klubi sijaitsee Lumon Areenan (Topinkuja 1, 45100 Kouvola) neljännessä kerroksessa. Sisäänkäynti alakerran A-alaovesta eli Sepeteus-sisäänkäynnistä. Autoille on parkkitilaa muutamia paikkoja Lumon Areenan edessä ja runsaasti vain 100 metrin päässä Sumulaakson kentällä.

- Orpe-klubi on jo vuosien ajan osoittanut toimivuutensa kotiotteluissamme ja muissa tapahtumissamme. Klubin keittiön kapasiteetti riittää hyvin myös päivittäiseen toimintaan. Oma lounasravintola on ollut suunnitelmissamme jo pitkään, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

Ensimmäisellä viikolla on tarjolla muun muassa keskiviikkona paistettuja muikkuja ja perjantaina lihamureketta. Näet viikon lounaslistan aina osoitteesta www.kookoo.fi/lounas!

Viikko 31

Tiistai 1.8.
* Lohikeitto
* Broileripasta
* Pannupihvit

Keskiviikko 2.8.
* Makkarakeitto
* Paistetut muikut
* Uunisipulipihvit

Torstai 3.8.
* Hernekeitto
* Makkarastroganoff
* Sweet-chili broileri

Perjantai 4.8.
* Kanakeitto
* Lihamureke
* Paistettu lohi

KooKoo-lounas

Paikka: Lumon Areenan Orpe-klubi (4. krs)
Osoite: Topinkuja 1, 45100 Kouvola
Avajaiset: Tiistaina 1.8.2017
Aukiolo: Arkisin klo 10:30–14:00
Hinta: Yhdeksän euroa (KooKoon kausikorttilaiset -1 euro)