KooKoo mukana Veturin Black Fridayssa

Kauppakeskus Veturissa vietetään perjantaina Black Friday –tapahtumaa, jossa myös KooKoo on mukana.

Joululahjaostokset tekemättä ja suklaakalenterikin vielä uupuu? Ei hätää! KooKoo jalkautuu fanituotemyynnin merkeissä viikonloppuna Kauppakeskus Veturiin, jossa vietetään perjantaina Black Friday –tapahtumaa.

Perjantaina KooKoo on paikalla paitsi fanituotteiden myös muun Kouvolan Lakritsin kanssa väritetyn ohjelman merkeissä. Paikalla ovat myös maalivahti Juha Järvenpää ja Julius Nyqvist, jotka jakavat nimikirjoituksia kello 18-22.

Lauantaina oranssimustat värit näkyvät Veturissa fanituotteiden pop up –myyntipisteenä kello 10-14.

- Nimestään huolimatta Veturin tapahtuman on tarkoitus tuoda valoa ja piristystä vuoden pimeimpään aikaan. Mikäs sen mukavampaa kuin tehdä hyviä löytöjä ja edullisia ostoksia jouluvalmistelut mielessä? Liikkeemme ovat panostaneet tapahtumaan todella hyvillä tarjouksilla, Kauppakeskus Veturin markkinointipäällikkö Monica Kuusinen kertoo.

- Lisäksi tapahtumallinen osuus tuo omat mausteensa tapahtumaan. Luvassa on muun muassa muotinäytöksiä, tuli- ja moottorisaha-jonglöörishow sekä musikaalinen pyroshow. Tapahtuman luontevia kumppaneita ovat paikalliset mustat, eli KooKoo ja Kouvolan lakritsi.

Joululahjaostoksia voi tehdä myös torstaina KooKoon 51-vuotisottelussa, jossa joukkue isännöi Lumon Areenalla TPS:ää. Fanishopissa on syntymäpäivän kunniaksi 51 euron tuotetarjouksia!

Tervetuloa ostoksille!
 

Seuraavat kotiottelut:

To 24.11. klo 18:30 KooKoo–TPS – osta liput!
Ke 30.11. klo 18:30 KooKoo–KalPa – osta liput!
La 3.12. klo 17:00 KooKoo–Tappara – osta liput!