KooKoo Piknik kesäkuussa Lumon Areenalla!

Vaakuna Piknik ja KooKoo yhdistävät voimansa kesäkuussa ja tuovat muun muassa Popedan Lumon Areenalle.

Kesäkuun kaupunkifestivaaliperinne jatkuu Kouvolassa tänä vuonna uudella tavalla. Kolmena aiempana vuonna järjestetty Vaakuna Piknik ja KooKoo yhdistävät voimansa KooKoo Piknik –tapahtumassa, joka järjestetään 15.-17. kesäkuuta. Kolmipäiväinen tapahtuma järjestetään Lumon Areenalla.

- Viime kesän Piknik torstaina, jolloin esiintyivät muun muassa Paula Koivuniemi ja Juha Tapio, ilman lämpötila tuulen vaikutus huomioituna oli pakkasen puolella ja oltiin kuitenkin kesäkuussa. Silloin kyllä hieman mietitytti tämä Suomen kesä ja kelien arvaamattomuus, kommentoi Kymen Seudun Osuuskaupan toimialajohtaja Arttu Salmi.

- Vaikka tapahtumassa päästiin viime vuonnakin kävijätavoitteeseen, tapahtuma itsessään kärsi juuri kelin takia. Tuolloin tuli mietittyä että ehkä ensi vuonna jotain muuta.

Ja jotain muuta tulee! Uudistettu Lumon Areena tarjoaa tapahtumalle takuuvarmat puitteet.

- Lumon Areena on viimeaikaisten uudistusten jälkeen loistava tapahtumapaikka ja konserttien järjestämisestähän jäähallissa on molemmilla organisaatiolla kokemuksia. Uskon että yhdistämällä voimavaramme ja uudistetun hallin mukanaan tuomat edut, pystymme luomaan upean ”uuden” tapahtuman Kouvolaan, sanoo KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa.

Kouvolan Kirkkopuistossa järjestetyn Piknikin siirtyminen Lumon Areenalle mahdollistaa myös tapahtuman ikärajattomuuden. Rajatuille anniskelualueille ikäraja on K-18.

Tapahtumassa esiintyjinä ovat mm. Popeda, Michael Monroe, Benjamin ja Antti Tuisku. Lopullinen ohjelma julkaistaan tammikuun aikana.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa 1.2.2017 Ticketmasterin verkkokaupassa ja myyntipisteissä.