KooKoo-risteily tulee taas!

Tämän kauden KooKoo-risteily seilataan Itämerellä uudenvuoden aatonaattona.

Vuosi lopetetaan vauhdikkaasti, kun oranssimustat värit valtaavat jälleen Viking XPRS:n! Historian toinen KooKoo-risteily järjestetään uudenvuoden aatonaattona lauantaina 30. joulukuuta.

Kattaus on kova: päivä alkaa HIFK–KooKoo-matsilla Helsingin jäähallissa ja jälkipelit pelataan matsin jälkeen Viking XPRS:llä Helsinki–Tallinna-miniristeilyllä. Mukana risteilyllä on koko KooKoon joukkue!

- Keväällä järjestetty ensimmäinen risteily oli oikein onnistunut keikka. Nyt on yksi kerta jo harjoiteltu, joten tästä on lupa odottaa vieläkin parempaa, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

- On hienoa, että nyt risteilypakettiin kuuluu myös vieraspeli!

Linja-auto lähtee Valkealasta kello 13:15 ja kulkee reittiä Valkeala-Kouvola-Kuusankoski-Koria-Elimäki-Lapinjärvi. HIFK-matsi alkaa Helsingissä kello 17:00 ja laiva lähtee satamasta kello 21:30. Takaisin Helsinkiin saavutaan aamulla noin kello 10:40.

Risteilypaketin hinta on alkaen 59 euroa, mikä sisältää bussikuljetukset, risteilyn valitussa hyttiluokassa sekä ottelulipun HIFK–KooKoo-peliin. Lisämaksusta voit ostaa pakettiin buffet-illallisen sekä aamiaisen.

KooKoo-risteily järjestetään yhteistyössä Matkapoikien ja KooKoon pääyhteistyökumppanin Viking Linen kanssa.

VARAA RISTEILY NETISTÄ OSOITTEESTA MATKAPOJAT.FI/KOOKOO!