KooKoo vahvistuu Henrik Koivistolla

Keskushyökkääjä Henrik Koivisto nähdään oranssimustissa jo illan vierasottelussa SaiPaa vastaan.

KooKoo vahvistaa rivejään loppukaudeksi keskushyökkääjä Henrik Koivistolla, 27. Juonikas sentteri siirtyy Kouvolan oranssimustiin Mikkelin Jukureista.

– Koivisto on osoittanut pystyvänsä tekemään hyvää tulosta Liigassa. Meillä on hyökkäyksessä poissaoloja ja Henrik on erittäin tervetullut Lumon Areenalle, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Koivisto pelaa viidettä kauttaan pääsarjassa. Sentteri on tehnyt uransa 235 Liiga-ottelussa 31+71=102 tehopistettä. Kuluvan kauden 31 pelissä on syntynyt seitsemän pinnaa.

– Tämä kausi on ollut Henrikille haastava, mutta tiedämme, että hänen taidot eivät ole hävinneet mihinkään. Meillä hän saa mahdollisuuden näyttää olevansa edelleen huippupelaaja, Kultanen sanoo.

– Saan KooKoossa uuden alun tähän kauteen. Alkukausi ei ole sujunut suunnitelmien mukaan, mutta nyt voin unohtaa sen ja katsoa eteenpäin, Koivisto linjaa.

Edelliskaudella Koivisto teki 59 Liiga-ottelussa 15+21 tehopistettä.

– Olen luisteluvoimainen pelaaja ja pyrin liikkumaan jäällä paljon. Vahvuuteni ovat hyökkäyspäässä. Uskon, että Lumon Areenan iso kaukalo sopii minun pelityylille ja pystyn täällä toteuttamaan itseäni.

Koivisto liittyy KooKoon riveihin välittömästi ja on joukkueen mukana jo tapaninpäivän iltana, kun KooKoo kohtaa Lappeenrannassa SaiPan. Sentteri pelasi edellisen kerran 9. joulukuuta.

– Joulun jälkeen ensimmäinen peli tulee aina vähän syliin. Minulla on edellisestä pelistä melkein kolme viikkoa, joten on hyvä, että muillakin on viikon tauko.

Seuraavat kotiottelut:

To 28.12. klo 18:30 Perhepeli: KooKoo–TPS – osta liput! 
Ke 3.1. klo 18:30 KooKoo–Jukurit – osta liput!
La 6.1. klo 17:00 KooKoo–Pelicans – osta liput!