KooKoon puheenjohtaja vaihtuu

KooKoo Hockey Oy:n hallituksen nykyinen puheenjohtaja Jouko Oinonen ei hae jatkokaudelle.

KooKoo Hockey Oy:n puheenjohtaja vaihtuu keskiviikon yhtiökokouksessa. Kolme vuotta yhtiön hallituksen puheenjohtajana toiminut Jouko Oinonen, 48, ei hae uudelle puheenjohtajakaudelle.

- Olen ilmoittanut yhtiön muille omistajille, etten ole enää käytettävissä yhtiön hallituksen puheenjohtajan tehtävään seuraavalle puheenjohtajakaudelle. Jatkan kuitenkin edelleen yhtiön yhtenä omistajana, Oinonen taustoittaa.

Oinonen on toiminut KooKoon hallituksessa yhtäjaksoisesti vuodesta 2006 lähtien. Viimeiset kolme vuotta hän on toiminut KooKoo Hockey Oy:n puheenjohtajana.

- Pitkäaikainen kova työ seuran nostamiseksi Mestiksen pohjamudista uskottavaksi Liiga-seuraksi on vaatinut veronsa. Kun tähän yhdistetään yksityiselämässä tapahtuvat muutokset, niin koen, että minun on nyt hyvä aika siirtyä nauttimaan työn tuloksista.

- Yhteentoista vuoteen on mahtunut tilanteita laidasta laitaan. Mieleenpainuvin kokemus on tietysti ollut liiganousuprojekti, jota sain olla aitiopaikalla rakentamassa ja toteuttamassa.

KooKoo Hockey Oy perustettiin kesällä 2014 jatkamaan Kouvolan Edustuskiekko ry:n työtä. Oinonen valittiin tuolloin uuden yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi.

- Pöydälleni on kertynyt useita mielenkiintoisia tarjouksia, joten on hyvin mahdollista, että palaan bisnekseen jossain vaiheessa. Nyt on kuitenkin aika vetää happea ja antaa aikaa muille asioille, Oinonen sanoo.

- Kiitän lämpimästi kaikkia niitä henkilöitä ja tahoja, joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä tämän hienon kansanliikkeen parissa. Tekijät vaihtuvat, mutta matka jatkuu.