Kouvolassa pudotuspelejä – A-nuorilta kova temppu!

KooKoon A-nuoret selvitti historiallisesti tiensä Nuorten SM-liigan pudotuspeleihin.

Lumon Areenalla pelataan tänä keväänä kolmen vuoden tauon jälkeen taas pudotuspelejä! KooKoon A-nuoret palautti playoffit Kouvolaan sijoittumalla ylemmässä jatkosarjassa yhdeksän parhaan joukkoon.

KooKoo jätti alkusarjassa taakseen kahdeksan joukkuetta – muun muassa TPS:n, SaiPan, HIFK:n, Ilveksen ja Jokerit – ja ylemmässä jatkosarjassa taakse jää varmuudella ainakin Rauman Lukko.

– Joukkue on tehnyt keväästä alkaen sitoutuneesti töitä vastuuvalmentaja Kauppilan ja koko valmennustiimin johdolla. Playoffpaikka on ansaittu palkinto kovasta työstä, iloitsee KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

KooKoo kohtaa tiistaina pelattavalla viimeisellä ottelukierroksella vieraissa Lahden Pelicansin – tulevan pudotuspelivastustajansa.

Joukkueet sijoittuvat varmuudella kahdeksanneksi ja yhdeksänneksi ja aloittavat pudotuspelit toisiaan vastaan. Lopulliset sijoitukset ja siten myös kotietu ratkeavat vasta tiistaina. Pudotuspelien ensimmäinen kierros pelataan jo ensi viikon lopulla torstaista sunnuntaihin!

KooKoo–A pelaa ensimmäistä kauttaan Jari Kauppilan, Jarkko Patjaksen ja Matti Rannan valmennustiimin hoteissa. Kapteenistoon kuuluvat Samuli Niinisaari (C) sekä varakapteenit Vili Simonen, Santeri Salmela ja Pietari Koskelainen.

– Laadukas juniorityö on liigajoukkueen menestymiselle kivijalka. Olemme tehneet sillä saralla määrätietoisesti töitä jo usean vuoden ajan ja se tuottaa askel kerrallaan tulosta. Tällä kaudella olemme pystyneet tuomaan monta kymenlaaksolaiskasvattia totuttelemaan myös Liiga-vauhtiin.

Seuraavat kotiottelut:

Ti 6.3. klo 18:30 Opiskelijapeli KooKoo–Ässät – osta liput!
La 10.3. klo 17:00 Runkosarjan päätöskierros KooKoo–JYP – osta liput!