Kova etu kausikorttiin: lippuja myös vieraspeleihin!

Kuusi Liiga-joukkuetta tarjoavat ensi kaudella toistensa kausikorttilaisille pääsylippuja vierasotteluihin.

KooKoon kausikortilla myös ensi kaudella ainutlaatuinen etukortti: alennusta KooKoo Piknikin lipuista, alennusta KooKoo-lounaasta, alennusta KooKoon fanishopista ja tuntuvia etuja KooKoon yhteistyökumppanien luota.

Ensimmäistä kertaa kausikorttiedut ulottuvat Lumon Areenan ja Kymenlaakson lisäksi myös vieraspaikkakunnille!

Kuusi Liiga-joukkuetta tekevät tulevalla kaudella ennen näkemättömän yhteisponnistuksen: KooKoo, Lukko, Ässät, TPS, Pelicans ja SaiPa tarjoavat tietyille toistensa kausikorttilaisille pääsylippuja vieraspeleihin.

- Meidän parhaiden kategorioiden kausikorttilaiset saavat kiintiömäärän lippuja niihin peleihin, kun KooKoo vierailee kyseisillä paikkakunnilla, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kertoo.

- Liiga on yhtä perhettä ja nyt se näkyy katsojillekin konkreettisesti. Olemme innolla mukana kokeilemassa tällaista uutta tempausta. Minusta tämä on aivan mahtava juttu!

KooKoon kausikorteista etu koskee I– ja II–kategorioiden kausikorttilaisia. Lappeenrannan otteluihin on 50 istumapääsylipun ja muille paikkakunnille 100 istumalipun kiintiö.

Lippuvaraukset on tehtävä kaksi arkipäivää ennen ottelua oman joukkueen toimistolle, joka tekee varaukset vieraspelin kotijoukkueelle. Liput noudetaan ennen ottelua jäähallilta henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Etu koskee vain I– ja II–kategorioiden kausikortteja!

TILAA OMA KAUSIKORTTISI KOOKOO-SHOPISTA