Kova etu kausikorttilaisille: Ruutu+ huippualennuksella -40%!

KooKoon kausikortti paranee entisestään! Tarjoamme kausikorttilaisille Ruutu+-palvelun 12 kuukaudeksi peräti 40% alennuksella.

Älä missaa hetkeäkään, vaan elä mukana uuden Liiga-kauden jokaisessa hetkessä – kotipelit Lumon Areenalla ja vierasmatsit Ruutu+:n äärellä. Kausikorttilaiset nauttivat sekä koti- että vieraspeleistä normaalia edullisemmin!

KooKoo tarjoaa kausikorttilaisilleen Ruutu+ Viihde & Urheilu –palvelun 12 kuukauden tilauksen alennettuun hintaan vain 14,95 €/kk! Paketin normaalihinta on 24,95 €/kk.

Kausikorttilaisille on lähetetty maanantaina 12. syyskuuta sähköpostitse etukoodit, joilla tarjouksen voi lunastaa. Jos et saanut etukoodia, pyydä itsellesi alennuskoodi sähköpostitse office@kookoo.fi tai poikkeamalla toimistolle Lumon Areenan toiseen kerrokseen.

Etukoodeja on yksi per kausikortti. Etu on henkilökohtainen ja koodi on lunastettava 31.10.2016 mennessä. Etua ei voi yhdistää olemassa olevaan Ruutu+:n tilaukseen. Koodin saatuasi tee tilaus osoitteessa ruutu.fi/kausikorttietu.

Ole kausikorttilainen myös vieraspeleissä ja hyödynnä tarjous heti!

VIELÄ EHDIT TILAAMAAN MYÖS KOKONAAN UUDEN KAUSIKORTIN!

Tilausehdot:
Ruutu+ Viihde & Urheilu määräaikainen 12kk tilaus 14,95€/kk (norm. 24,95€/kk). Tilauksen kokonaishinta on 179,40€. Määräajan jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana tilauksena hintaan 24,95€/kk.

#KaakonDerby avaa kauden! KooKoo–SaiPa Lumon Areenalla perjantaina 16. syyskuuta kello 18:30. Osta lippusi nyt!