KPL:n lipulla alennusta Piknikin perjantaista

KooKoo ja KPL vetävät yhtä köyttä: perjantaina superpäivä Kouvolan urheilupuistossa!

Kouvolan toiminnantäyteinen viikonloppu sisältää kansainväliset KymiGP-ravit, Superpesiksen huippukamppailun ja kolmepäiväisen KooKoo Piknikin.

KooKoo Piknik on jo ravitapahtuma KymiGP:n etko- ja jatkopaikka, mutta nyt urheilukaupungin yhteistyö levittyy Lumon Areenalta myös viereiselle pesäpallokentälle – KSS Energia Areenalle.

Kouvolan Pallonlyöjät kohtaa perjantaina Superpesiksen kärkikamppailussa Toni Kohosen tähdittämän Sotkamon Jymyn. Ottelu alkaa kello 18 ja kun KPL on napannut kolme pistettä on bileiden vuoro: KooKoo Piknikissä nähdään perjantaina maan ehdottomia ykkösartisteja Antti Tuiskun, Pete Parkkosen ja JVG:n muodossa.

KPL:n perjantain pelilipulla saa perjantain Piknik-pääsylipun 30 euron hintaan. Koplan kausikorttilaisille pääsylipun hinta on sama kuin KooKoon kausikorttilaisille ja S-etukorttilaisille, eli 34,50 euroa. KPL-alennus on saatavilla vain ennen tapahtumaa Lumon Areenan lipunmyyntipisteissä.

- Yhteistyössä on voimaa ja teemme erittäin mielellämme yhteistyötä sekä KymiGP:n että KPL:n kanssa. Emme kilpaile toisiamme vastaan, vaan haluamme, että kymenlaaksolaiset pystyisivät nauttimaan vaikka kaikista kolmesta viikonlopun tapahtumasta, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

Lue lisää KooKoo Piknikistä!